Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karanlıklardayım

Karanlıklardayım!

Eski 07-27-2007   #1
suskun
icon110

Karanlıklardayım!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-27-2007   #2
bbk

:S bu çok karamsar bişey ya
teşekkürler suskun eline sağlık

Neler istediler neler

Sonra bırakıp dünyayı gittiler

Sen hiç gitmiycek gibisin değilmi?

O gidenlerde senin gibiydiler;
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-27-2007   #3
suskun

Ne yapalım bbk arkadaşım hayat bizi karamsar kılıyorteşekkür ederim vaktini ayırıp okuduğun için
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-27-2007   #4
okaliptus

biliyorumki konussam yıkılır gördüğün tüm duvarlar

teşekkürler suskun, cok güzel bi paylaşım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-27-2007   #5
suskun

Duygusal ve üzüntülü birisin sende yara almışsın demekki:((
Ben teşekkür ederim vaktini ayırıp okuduğun için

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-27-2007   #6
bbk

Alıntı:
suskun tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ne yapalım bbk arkadaşım hayat bizi karamsar kılıyorteşekkür ederim vaktini ayırıp okuduğun için
hayattan mutlu olmayı istemek lazım birazda
çoğumuz açmışız yelkenleri rüzgar nereye sürüklerse gidiyoruz
ama dümeni ele almak lazım yoksa bu şekilde oluruz
insanın yaşamının %80 ni kendi elindedir isteklerinin doğrultusundadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-27-2007   #7
suskun

Çok güzel söylemişsin ama bazen biz neyi istersek hayat bize aksini çıkartıyorherşey belki bizim elimizde ama diyorumya hayat yine oyununu oynamaya devem ediyorKadere inanırmısaın bilmem ama kader işte derim ben herzamanİşte yaşadığımız bütün kötü şeyler kaderdendir ve mutlu olmamız yine kaderdendirelimizden geleni yapıyoruz tabi ama nekadar faydasını görüyoruz bilemiyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-27-2007   #8
bbk

bir yolun tehlikeli olduğunu bildiğin halde o yola girib girmemek senin elinde olan bişeydir evet kadere inanırım fakat tevekkül denende bişey vardır herşeyi kadere bağlamamak lazım ve bazende geçmişin kötü yanlarını silmek lazım yada hayatı sadece bir kişiden ibaret görmemek lazım ilk yazdığın yazıda da oduğu gibi hayat devam ediyor ve herşeye rağmen yaşamaya değerdir geçmişe takılıp kalmamak lazım umarım mutlu olursun sadece iste lütfen
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-27-2007   #9
suskun

Teşekkür ederim güzel dileklerin içinçok etkileyici bir yazı olmuşyanlız bişey söylemek istiyorum böyle şiirler yazıyorum ama mutsuz olduğum için değil,sadece sevdiğim şiir türü bu olduğu için yzıyorumyoksa karamsar biri değilimdirAma her insanda olduğu gibi çok aceleciyimdirherşey hemen olsun isterim,bu yüzden mutsuz olduğum zamanlar olmadı değil olmuşturBuda karamsarlıktan geliyor galiba
İlgi ve alakandan dolayı sonsuz teşekkğrlerimi iletiyorumumarım sizde çok mutlu olursunuz,zaten o ışık sizde yeteri kadar var diye görüyorum:))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-27-2007   #10
bbk

ama herşey öründüğü gibi değildir:)
:)))) teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-27-2007   #11
suskun

tabiki ama siz enazından hayatta neyin iyi neyin kötü olduğunu bilenlerdensinizBilinçli olmak herşeye değer bence:))ben teşekkür ederim
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com