Bak Sen Gelmedin,Ben Öldüm!... |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Bak Sen Gelmedin,Ben Öldüm!... Mutluluğumu geri verebilir mi? Seninle dolu gecelerimi Aradığın zamanlarda ![]() Yüzümde beliren gülümsemeyi Söyle geri getirebilir mi? Yaşanmaz kılarmı ayrılığı ![]() Yine hissedermiyim Güven veren sıcaklığını ![]() ![]() Unutturabilir mi Camdan kırıkları ![]() ![]() Unutmadım ben hala Son bakışını ![]() Gözlerimi senden kacırışımı ![]() ![]() Caresizce gidişimi ![]() ![]() ßen giderken senin yiti$ini ![]() Unutmadim ![]() ![]() ßeyaz bir güldüm Senin ellerinde ![]() Canını acıttım ![]() Acıdım ![]() Öylece bir köşede kalakaldım ![]() ![]() Sensiz bende kanadim ![]() Hani Rüzgar değse kirpiğime Kan damlardı baktığın yere ![]() Kirpiğime ayrılık değdi ![]() Gelsene ![]() ![]() Hani gelmediğim gün ölürdün ![]() ![]() Bak sen gelmedin ben öldüm ![]() ![]()
|
#4 |
|
okaliptus
|
ßeyaz bir güldüm Senin ellerinde ![]() Canını acıttım ![]() Acıdım ![]() teşekkürler suskun, kendimden cok sey buldum ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
suskun
|
Ben teşekkür ederim sevgili okaliptus beğendiğine sevindim ![]() ![]() Bu arada sitemize hoş geldin:))
|
|
|
|