Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dünyanın, festivali, iğrenç

Dünyanın En İğrenç Festivali

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dünyanın En İğrenç Festivali



Geçtiğimiz haftasonu İngiltere'nin kırsal bir bölgesi olan Huntaville'de gözlerinize inanamayacağınız türden bir yarışma yapıldı Kasabanın 56 erkeği, meydana bırakılan onlarca boğa testisini yemeden sadece ağızlarında taşımak ve 50 metre kadar bitiş çizgisine yürümek suretiyle birbirleriyle yarıştı Önlerine konan testisleri hzla bitiş alanına götürmeye çalışan yarışmacılardan bazıları zorluk yaşasada yarışmayı yarıda bırakan olmadı Hiçbir işlemden geçmemiş, sadece yumurta ve biraya bulandırılmış onlarca çig boğa testisini ağizlarına alıp finale en hızlı koşan yarışmacı ödülü kaptı Etrafı saran meraklı kalabalıkta yarışmacıları iğrenerek izledi Bir hayli mide bulandırıcı görüntüleri ölümsüzleştirmek için yanına fotoğraf makinesi alıp gelen bile vardı Yarısmadan çıkan sonuç şuydu 'İnsanın yapamayacağı hiçbir şey yok şu hayatta' En azından yemediler!




Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.