|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| başımdan, geçti, konulurbizzat, laf |
***Böyle Laf Mı Konulur...Bizzat Başımdan Geçti*** |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
***Böyle Laf Mı Konulur...Bizzat Başımdan Geçti***Biz AntaLya'da oturuyoruz Bi gün KuzenLer TatiLe bize GeLdi![]() ![]() İkiside Çok GüzeL aLımLı 18 ve 19 YaşındaLar![]() ![]() ![]() Bende 18 Neyse Çarşıya ÇıkaLım Dedik Geziyoruz ![]() ![]() Ben Geçen Her Kıza Bakıyorum Vay Bee off falan Gibi ŞeyLer SöyLüyorum Ki Buda AntaLya Gibi Bir Yerde Gayet doğaL![]() ![]() Her Yer Rus Ve onLarda iLgiden HoşLanıyor![]() ![]() Bu BöyLe Devam Etti ![]() ![]() KuzenLer Dedi Yeter Artık Bak Yanında Biz Varken Yapma Bari![]() ![]() Tabi Ben Durmadım Devam![]() ![]() ![]() Sonra Dedi ki ; eğer Laf Atmaya Devam Edersen Bizde BiriLerine Laf Atarız ReziL oLursun ![]() ![]() Tabi Ben Blöf Sandım![]() ![]() Dedim Kız BaşınızLa Kime Laf Atcanız![]() İzLe ozaman DediLer ![]() ![]() YoLdan Eski Model Bir Şahin Geçiyor Ve AntaLya'nın En işLek Caddesi![]() ![]() Trafik Sıkışık Adam Kornaya Basıyor Sürekli![]() ![]() ![]() Büyük Kuzen Bağırdı "Şişşştttt Bastığın Korna oLayım" Diye ![]() ![]() ![]() Ben Kızardım Tabi Ama Adamdan GeLen Cevap Krize Girmeme Neden oLdu "GeLirsem Yanına Senide Bu Korna Gibi ÖTTÜRÜM" |
|
|
|