|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dünyada, geçmiş, gerçekleşen, ilginç, kayıtlara, ölüm |
![]() |
Dünyada,Kayıtlara Geçmiş En İlginç Gerçekleşen Ölüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyada,Kayıtlara Geçmiş En İlginç Gerçekleşen ÖlümDünyada,kayıtlara geçmiş en ilginç gerçekleşen ölüm 5 ide birbirinden mükemmel kısa gerçek hikayeler(sononcusu hariç) özellikle 2 ![]() ![]() sonuncusu geyik maksatlıdır ![]() -Dünyada, kayıtlara geçmiş en ilginç gerçekleşen ölüm; çok ilginç , >üstelik >yakın tarihten ![]() ![]() > >Bizde olduğu gibi Yunanistan da yaz döneminde orman yangınlarıyla >boğuşuyordu ![]() >oldukça geniş bir alanı da kurtaramamışlardı ![]() >yanan alanda araştırma yaparken, gördükleri karşısında küçük dillerini >yutarlar ![]() >karşın yanmış bir balıkadamdır ![]() ![]() > >Sen, balık avlamak için denize dal ![]() ![]() ![]() > >Sonra bir yangın söndürme helikopteri, gelip seni çeksin ve yangının >üzerine bıraksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pratik zeka Nebraska'da yasli bir adam yasardi ![]() gerekiyordu, lakin bu cok zor bir isti ![]() edebilirdi fakat o da hapisteydi ![]() Yasli adam ogluna bir mektup yazdi ve muskulatini izah etti ![]() Sevgili David, Patates bahcemi belleyemeyecegimden kendimi cok kotu hissediyorum ![]() Bahceyi kazmak icin oldukca yaslanmis sayilirim ![]() derdim bitecekti ![]() ![]() Sevgiler Baban Bir kac gun sonra oglundan bir mektup aldi Babacigim, Babacigim Allah askina bahceyi kazma, ben oraya cesetleri gommustum ![]() Sevgiler David Ertesi gun sabaha karsi 4'de FBI ve yerel polis cikageldi ve tum sahayi kazdi lakin hic bir cesede rastlamadilar ![]() gittiler ![]() ![]() Babacigim, Simdi patatesleri ekebilirsin ![]() yaptim ![]() Sevgiler David ![]() ilahi adalet 1 Adamın birisi Hz ![]() ![]() - Ya Musa, ne olur dua et de hayvanların dilinden anlayayım ![]() Bundan kendime dersler çıkarır, iyi insan olurum, dedi ![]() Hz ![]() ![]() - Git işine bak, bu halin senin için daha hayırlıdır, kaldıramayacağın bir yükün altına girmeye çalışma, diye cevap verdi ![]() adam dinlemedi ve ısrar etti ![]() - Ya Musa, ne olur hiç değilse kapımdaki köpekle horozun dilinden anlayayım diyordu ![]() Sonunda Hz ![]() ![]() Ertesi sabah, hizmetçisi sofrayı kurarken bir parça ekmek fırlayıp düştü ![]() koşup hemen kaptı ![]() - Be horoz, yaptığın doğru mu? Sen buğday da, arpa da yiyebilirsin ![]() ![]() benim rızkımı kapıyorsun"diyerek horoza kızdı ![]() - Haklısın ama tasalanma, yarın bizim efendinin eşeği ölecek, sen de böylece bir güzel karnını doyurursun, dedi ![]() Adam bunu duyunca hemen eşeğini sattı ![]() konuşacaklar diye köpekle horozu dinlemeye koyuldu ![]() - Hani eşek ölecekti, ben de karnımı doyuracaktım ![]() Horoz: - Eşek öldü ama başka yerde öldü ![]() ölecek, o zamanbüyü daha k bir ziyafete konacaksın, dedi ![]() Adam hemen atını da sattı ![]() anlayabilmenin onun için çok karlı olduğunu düşünüyordu ![]() dinlemeye gitti ![]() Köpek horoza sitem ediyor, yalan söylemeye başladığından şüpheleniyordu ![]() - Ben yalan söylemedim ![]() ![]() Fakat sen merak etme yarın sahibimizin en çok değer verdiği kölesi ölecek, o zaman onun hayrına yemekler verilecek, hepimiz doyacağız dedi ![]() Bunu duyan adam kölesini de sattı ![]() konuşmalara kulak kabartmak için gitti ![]() kızgındı ![]() Günlerdir yalanlarla avutulduğunu söylüyordu ![]() - Ben yalancı değilim ve yalan söylemem, diye itiraz etti ![]() öldü, ama başka yerde ![]() ![]() ![]() ![]() iyi etmedi ![]() ve beladan kurtulacaktı ![]() ![]() ![]() Köleyi de sattı, şimdi bela kendisine gelecek ![]() ölecek, böylece doyacağız dedi ![]() başladı ama iş işten geçmişti ![]() İnsanlar başlarına gelen istemedikleri bir şeyi hayra yormalı, onun daha büyük bir belayı def ettiğini, belalara kalkan olduğunu düşünmelidirler ![]() hadiselerin hikmeti her zaman bilinmeyebilir ![]() belaları def etmelidir ![]() ![]() niyetin, sıhhatin, kuvvetin, zamanın ![]() ![]() ![]() ilahi adalet-2 Bİr GÜn Hz: Musa İbadetİnİ Bİtİrdİkten Sonra Bİr AĞacin Altina >>oturur ![]() >>ÇeŞmeye GeldİĞİnİ GÖrÜr ![]() >> >>ŞavaŞÇi Su İÇmek İÇİn EĞİldİĞİnde Boynundakİ Altin Kesesİ >>islanmasin >>dİye Çikarir ÇeŞme BaŞina Birakir ![]() >> >>suyunu İÇtİkten Sonra Altin Kesesİnİ Unutur Ve Yoluna Devem Eder ![]() >>hemen Arkasindan Hoplaya Ziplaya Bİr Çocuk Gelİr ![]() >>altin Kesesİn Fark Eder Ve HİÇ DÜŞÜnmeden Alir ![]() ![]() >>ÇocuĞun Arkasindan Çok YaŞli Bİr İhtİyar İnleyerek Su İÇmeye Gelİr ![]() >>bu Arada Altin Kesesİnİ Su BaŞinda Unutan SavaŞÇi Keseyİ Almak İÇİn >>ÇeŞmeye DoĞru YaklaŞir ![]() ![]() >>yanindakİ YaŞli Adamin BoĞazina Sarilir Ve Altin Kesesİnİ Vermesİnİ >>İster İhtİyar Ne Kadar Ben Almadim Dese De SavaŞÇiyi İkna Edemez ![]() >>İyİce Sİnİrlenen SavaŞÇi Kilicini Çeker Ve YaŞli Adami Orcikta >>ÖldÜrÜr ![]() >>olan Bİtenİ GÖren Musa ''ey Rabbİm Bu Nasil Bİr Adalettİr''der Ben >>hİÇ >>bİr Şey Bİlmİyİyorum ![]() >>senİn İŞİne Sual Olmaz Ama Ben Anlamadim Der ![]() >> >>bu İsyana Benzer AÇiklikta Kİ SÖzlere KarŞilik Rab ŞÖyle Seslenİr ![]() >>''ey Musa Ben Sana Benİm İŞlerİmİ Anlayacak Kadar Akil Vermedİm Kİ >>sen Benİm Hakkimda Yorum Yapiyorsun ![]() >> >>ama Kalbİnİn YatiŞmasi İÇİn GerÇek Şudur ![]() >> >>ŞavaŞÇi O KÜÇÜk ÇocuĞun Babasinin Malini YaĞmalamiŞti ![]() >>Ölen İhtİyar İse GenÇlİĞİnde Çok GÜÇlÜ Bİr Adamdi Ama Bİr HİÇ >>uĞruna >>bİr KÖylÜyÜ ÖldÜrmÜŞtÜ ![]() >>oĞludur'' >> >>ey Benİm Gafİl Kulum Şİmdİ TÖvbe Et ÇÜnkİ Benİm Adaletİm İŞte Bu >>kadar >>aÇiktir ![]() ÇAY Bir Amerikali, bir Ingiliz ve bir Irakli kahvede oturmus çay içiyorlar Amerikali çayini bitirince bardagi havaya firlatmis, silahini çikarip bardaga ates edip parcalamis: - "Bizde bardaklar okadar ucuzdurki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere çay içmeyiz" Ingiliz de bunun üzerine çayini bitirip bardagi havaya firlatmis ve ates ederek bardagi parçalamis: "Bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam için o kadar çok kumsal vardir ki,ayni bardakla iki kere çay içmeyiz" Bunun üzerine Irakli da çayini bitirmis,bardagi havaya firlatmis, silahini çekip Amerikali ve Ingilizi vurup öldürmüs: "Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar çok var ki,biz ayni adamlarla oturup iki kere çay içmeyiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|