Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gençler, oluyor, satanist

Gençler Neden Satanist Oluyor

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gençler Neden Satanist Oluyor

Satanist olduklarını söyleyen gençlerin bu soruya verdikleri cevaplar arasında özellikle şunlar dikkat çekmektedir

"Ailemde gerekli ilgi ve sevgiyi bulamadığım için gidip onların arasına katıldım;
Beni küçük yaşta öksüz ya da yetim bırakan Tanrı'ya kızdığım için Satanist oldum;
Satanist olmak için Satanist oldum;

Huzur aradığım için gidip Satanistlerin arasına katıldım;
Bu dünyada daha fazla yaşamanın anlamsız olduğunu ve bu dünyaya ait olmadığımı anladığım için ruhumu Şeytan'a sattım;

Daha fazla özgürlük istiyorum vb"
Görüldüğü gibi bazı gençler küçük yaşlarda anne babalarını kaybetmiş olmaktan dolayı Allah’a kızmakta bazıları niçin Satanist olduklarını dahi bilmemekte bazıları ailede aradığı huzuru bulamadıklarından öyle bir grubun arasında huzur aramakta bazıları bu dünya hayatının anlamsız olduğunu düşünmektebazıları da daha fazla özgürlük istemektedir Dolayısıyla bu gençlerinbir şeylere ve bir yerlere bazı isyan ve tepkilerinin olduğu dikkatçekmektedir

Yukarıda verilen cevaplara dikkat edilecek olursa bütün bunların gerisinde her şeyden önce bir bilgi ve eğitim eksikliğinin olduğu göze çarpmaktadır
Dikkat edilmesi gereken bir husus daözellikle gençlerimiz günden güne bir maneviyat boşluğu içerisineitilmekte ve bu yönde hiçbir ciddi önlem de alınmamaktadır Açıkçasıgençlerimiz bir arayış içerisine girmiş görünüyorlar Huzur arıyorlarBu huzuru ailede okulda çevrede toplumda ve kısacası her yerde arıyorlar manevi yönden de tatmin edilmek istiyorlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com