|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgisayarla, eşşek, programsız, sanatı, yapma, şakası |
![]() |
Bilgisayarla Eşşek Şakası Yapma Sanatı, Programsız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgisayarla Eşşek Şakası Yapma Sanatı, Programsız1- Word'de yazı yazarken "ben" yerine "ben ipneyim" yazsın ![]() Word'ü açın, araçlar menüsünden "otomatik düzeltme seçenekleri"ne tıklayın ![]() ![]() Bu örneği word'ü sık kullanan birine yapıp vereceği tepkiye gülebilirsiniz ![]() ![]() ![]() 2- Masaüstündeki kısayollar çalışmasın ![]() Bu gerçekten yapması zevkli bir şaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Aynı bilgisayarı kullanan başka bir kullanıcıya fake hata mesajı gönderin Bunun çalışması için xp'de birden fazla kullanıcı hesabı açılmış olması gerekir, mesajı göndermek için ctrl+alt+delete e basın ve kullanıcılar sekmesine gelin, fake hata mesajı göndermek istediğiniz kullanıcı adına sağ tıklayarak ileti gönder'i seçin, ileti başlığı bölümüne Fatal Error yazın, ileti bölümüne ise Borunun ucunda işlem yok yazın ![]() ![]() ![]() 4- Anında mavi ekran çıksın(bu tehlikeli olabilir, doğacak zararlardan, hastane masraflarından sorumlu tutulamam ![]() Bir ara forumda bir "con" furyası vardı, hergün değişik bölümlerde tonlarca konu açıldı con isminde klasör oluşturulmuyo, bill gates bile açıklayamamış bla bla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() c:auxaux yazarsanız bubi tuzağı gibi olur ![]() ![]() Verdiğim örnekleri değiştirerek kullanabilirsiniz bu sizin yaratıcılığınıza kalmış artık, ben size kapıyı gösterdim kapıdan geçecek olan sizsiniz ![]() ![]() Alıntı değildir, el emeği göz nuru ![]() |
![]() |
![]() |
|