![]() |
Ölen Annesinin Yerine Gecti Dolandırdı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölen Annesinin Yerine Gecti Dolandırdı.New york'da bir adam, altı yıl önce ölen annesinin yerine geçerek devleti 115 bin dolar dolandırdı ama sonunda yakayı ele verdi ![]() Thomas Prusik-Parkin, annesi öldüğünde cenaze işleri için yanlış doğum tarihi ve sosyal güvenlik numarası verdi ![]() ![]() ![]() 49 yaşındaki adam, eski moda elbiseler, ağır bir makyaj, peruk ve bastonla dolaşan adam, tıpkı annesi gibi görünerek yaşlıların faydalanabilceği hakları kullandı ![]() Pazartesi günü yakalanan Prusik-Parkin hırsızlık, sahtecilik, komplo ile ipotek sahtekarlığı düzenleme suçlarından ayrgılanacak ![]() Dedektiflerin verdiği bilgiye göre, yakalndığı zaman 'annem öldüğünde ben yanındaydım, ona baktım, son nefesini yüzümde hissettim ![]() ![]() Annesi Irene Prusik 2003 yılında 73 yaşında öldüğü zaman, Parkin bir süre bekledi ve ölümün resmi kayıtlara geçmediğinden emin oldu ![]() ![]() Yakın bir aile dostları olan 47 yaşındaki Mhilton Rimolo'dan da yardım alan Prusik-Parkin bir çok farklı sahte belge düzenleyerek de sosyal güvenlik haklarından para çalmaya devam etti ![]() Annesinin kılığında ehliyetini yenilemeye çalışırken yanında arkadaşı Mhilton Rimolo'yla beraber güvenlik kameralarına yakalandı ![]() Şimdi Thomas Prusik-Parkin büyük sahtekarlık suçundan, Mhilton Rimolo ise suçluya yardım etmekten yargılanmayı bekliyorlar ![]() |
![]() |
![]() |
|