![]() |
Geçmişte Söylenmiş Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geçmişte Söylenmiş Sözler"Radyonun geleceği yok" Lord Kevin - İskoçyali fizik Alimi "Artık yeni hiçbir şey yok ![]() ![]() Charles H ![]() "Denizaltıların savaşta ne işe yarayabileceğini anlayamadım ![]() ![]() H ![]() ![]() "Atlar her zaman kullanılacaktır ![]() ![]() Henry Ford'un kredi talebi uzerine otomotiv sektörünün geleceği konusunda ekspertiz veren bir banka Müdürü 1903 "Uçaklar hoş oyuncaklar ![]() ![]() Maresal Ferdinand Foch, I ![]() "Artistlerin konusmalarını kim duymak ister ki?" Harry M ![]() ![]() "Televizyon en geç altı ay içinde piyasadan silinecektir ![]() ![]() Daryik F ![]() "Bilgisayarlar gelecekte belki sadece 1,5 ton ağırlığında olacaklar ![]() Popular Mechanics Dergisi - 1949 "Sound'larını beğenmedim,ayrıca gitar gruplarının modası geçti ![]() Decca Record Plak Firmaslnın bir yöneticisi ![]() Beatles'lar hakkında - 1962 "İnsanlarin büyük çoğunluğu için tütün tüketimi gayet sihhi bir şeydir ![]() Doktor Ian G ![]() "İnsanların evlerinde bilgisayar bulundurmaları için herhangi bir neden göremiyorum ![]() Kenneth Olsen, Digital Equipment Corp ![]() bilgisayar firması) başkanı - 1977 |
![]() |
![]() |
|