Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dükkanı, ölü

Ölü Dükkanı

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ölü Dükkanı

ABD' de bulunan bir dükkan ve bu dükkanı diğerlerinden ayıran yanı satılanların gerçek ölüler olması dükkanın sahibi george mc "Bu bana babamdan kaldı bir yerde baba mesleği desem yeridir bizler anlaştığımız müşterilerimizi ölünce buraya getirip iyice yıkıyor ve bir tür mumyalama yapıyoruz ölülerimizin hepsi taze ve gerçektir bu işi seviyorum ama açıkcası bu şekilde satılmak istemem "
????: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu (Ölü Satan Dükkan)/garip-olaylar/226791-olu-satan-dukkanhtml
diyerek sözlerine şunlarıda ekliyor;"biz burada bir yerde unutulup gitme işini bitiriyoruz aslında talep çok ve müşterilerimizin adını gizli tutuyoruz hem alanın ölüyle ne yapacağı beni veya bir çalışanımı ilgilendirmez biz işimize bakarız" diyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com