Sokakta Tuvaletini Yapmış.. ( Gir Ders Al ) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sokakta Tuvaletini Yapmış.. ( Gir Ders Al )Bu oLay bizim deqiL ama benim arkadaşımın yan komşusunun evinde gerçekLeşmiştiR ![]() ![]() Çocuk gece uyuyarak dışarı çıkıyormuş, annesi gecenin soğukLuğundan ve boğazının kuruması nedeniyle bi bardak su içmek için mutfaqa gitmiş Bir kapı açıLması sesi duyunca kapıya doğru iLeLemiş ve oqLunu qörmüş![]() ![]() OqLuna nereye qittiqini sormuş OqLu ise "Ters ayakLıLar beni çağırıyor anne onLara qidiyorum" diye yanıt vermiş![]() Annesi korkudan birşey söyLeyememiş oqLuna![]() ![]() Çocuk dışarı çıkmış ve orda bayıLmış![]() Ertesi qün annesi oqLunu hocaya qötürdüqünde, bunun sebebinin dışarıya tuvaLatini yapıp şeytanLarın üzerine işemesi oLduqunu öqrenmiş ![]() ŞeytanLar da ona ders vermek için korkutuyormuş![]() ![]() Hoca ; dışarı çıkarken söyLediqi sözü şeytanLarın söyLettiqini, dışarıda bayıLmasının nedenini ise, orada siyah ters ayakLı bir şey qörmüş oLması demiş ![]() Hoca okumuş çocuqu birdaha aynısı oLmamış![]() Siz siz oLun sokağa tuvaLetinizi yapmayın |
|
|
|