Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cenazesinin, provasını, yaptı, ölmeden

Ölmeden Cenazesinin Provasını Yaptı

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ölmeden Cenazesinin Provasını Yaptı

Ölmeden cenazesinin provasını yaptı

Her şeyin planlandığı gibi olmasını isteyen adam ölmeden cenaze törenini yaptı

Papaz dua ederken Marin mezarını kazıp içine uzandıRomanya’da Marin Voinicu, (73) “gelecekteki vefatı” için cenaze töreni düzenledi Vadastra köyünde yaşayan Voinicu, köylüleri, akrabaları ve dostlarını cenazeye çağırırken, köy papazı da cenaze evinde dini tören yapmayı kabul etti

AĞIT YAKMALARINI İSTEDİ

Voinicu, “Her şeyi kitabına uygun yaptım Hatta mezarımı kazıp, nasıl olduğuna bakmak için içine uzandım Akrabalarımdan, deneme kabilinden mezarımın başında ağıt yakmalarını istedim Cenaze törenimden ziyadesiyle memnun kaldım” diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com