Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hamile, kaldılar, sınıfça

Sınıfça Hamile Kaldılar

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sınıfça Hamile Kaldılar

Aynı Lisede Eğitim Gören 17 Genç Kız, 24 Yaşında Evsiz Barksız Bir Gençten Hamile Kaldı

aynı lisede eğitim gören 17 genç kız, 24 yaşında evsiz barksız bir gençten hamile kaldı

ABD'de yaşları henüz 18'den küçük 17 genç kızın aynı adamdan hamile kalması ülkeyi şoke etti Gloucester Lisesi�nde eğitim gören 17 genç kız, aralarında bir anlaşma yaparak aynı dönemde hamile kaldı

Massachusetts'daki lisede okuyan 17 kafadarın yaptığı anlaşma gereği çocuklar birlikte yetiştirilecek Yaşları 16'dan küçük olan kızları hamile bırakan kişi ise 24 yaşında evsiz barksız bir genç

Normal şartlarda okulda her yıl ortalama dört öğrencinin hamile kaldığını açıklayan okul müdürü, bu sorunla başa çıkmalarının zor olduğunu söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com