![]() |
Uzaylıları Ararken Belamızı Bulmayalım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaylıları Ararken Belamızı BulmayalımUzaylıları ararken belamızı bulmayalım ![]() İngiliz bilim adamı Stephen Hawking, uzaylıların varlığının neredeyse kesin olduğunu, ancak onlarla temasa geçmemek gerektiğini öne sürdü ![]() Dünyanın sayılı astrofizikçilerinden Hawking, şunları söyledi: “Dünya dışı hayatın var olduğu neredeyse kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaylıları Ararken Belamızı Bulmayalımbunu yapsalardı şimdiye kadar yapmazlarmıydı onların görevi bu değil başka amaçlarla zaten gidip geliyorlar ayrıca onların varlığı yeni değil insan formunun yaratımından önce zaten buralardaydılar Kuranda bu konuyla ilgili herşey var kıyamete yakın bir ziyaretleri daha olacak açık saldırı şeklinde bunu biliyorum ama henüz oralara çalışmadım ben o günleri görmeyeceğim için kendi kıyametime çalışmam gerekiyoryoksagidip geldikleri sır değil teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaylıları Ararken Belamızı Bulmayalımuzaylılarla fazla ilgilenmeyin adamın açıklamalarındanda anlaşılacağı gibi kafayı sıyırabilirsiniz uzaylı diye birşey yoktur |
![]() |
![]() |
|