![]() |
Elektrik Süpürgesine Tecavüz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elektrik Süpürgesine TecavüzHizmetli hastanede elektrik süpürgesine tecavüz ederken basıldı ![]() İngiltere'de “Great Ormond Street Children’s Hospital” isimli çocuk hastanesinde adı açıklanmayan Polonya asıllı bir hizmetli, elektrikli süpürgeye tecavüz ederken basıldı ![]() Duyanları hem güldüren hem de şoke eden olay, çalışanın temizlik odasında çırılçıplak bir vaziyette elektrikli süpürgeyle yakalanmasıyla ortaya çıktı ![]() Odanın ortasında dizlerinin üzerine çökmüş bir şekilde süpürgeyle ilişkiye girmeye çalışırken etrafı kontrol etmekte olan bir güvenlik görevlisine yakalanan sapığın işine son verildi ![]() Sapık, savunmasında iç çamaşırlarını kurutmaya çalıştığını iddia etti ancak inandırıcı bulunmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elektrik Süpürgesine TecavüzSapık, savunmasında iç çamaşırlarını kurutmaya çalıştığını iddaa etti: eeee yuhhh diyorum baska bise demiyorum ![]() ![]() ![]() Allahım daha neler görücez ![]() Biri damacanaya tecavüz eder asansörde ![]() diğeri süpürgeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylasım için tesekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elektrik Süpürgesine Tecavüzquiktime321 Nickli Üyeden Alıntı Sapık, savunmasında iç çamaşırlarını kurutmaya çalıştığını iddaa etti: eeee yuhhh diyorum baska bise demiyorum ![]() ![]() ![]() Allahım daha neler görücez ![]() Biri damacanaya tecavüz eder asansörde ![]() diğeri süpürgeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylasım için tesekkürler ![]() bu yorumu okurken koptummmm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elektrik Süpürgesine Tecavüzangel 123 Nickli Üyeden Alıntı bu yorumu okurken koptummmm ![]() ![]() ![]() ![]() Ne mutlu bana kimse benle konusmak istemez cok espirili bi yapım vardır huyum kurusun ![]() |
![]() |
![]() |
|