![]() |
Bir Çocuğun Korkunç Okul Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Çocuğun Korkunç Okul HikayesiKuzenim İle Ben Aynı Okulda Aynı Sınıftayız Öğretmenimiz Bir Gün Gelmemişti Çünkü Yakınının Cenazesine Gitmişti Küzenim İle Ben Yasak Kata (En Üst Kata) Çıktık Orada Dolaşıyorduk Koridorlar Bomboş Ve Sessizdi İkimiz Aşağıya İndik,Sınıfa Tam Giriyorduk ki En Üst Kattan Bir Çığlık Duyduk Çok Merak Ettik Ve Üst Kata Çıktık Çıktığımızda Bütün Camlar Kapalı ve Kilitli Olmasına Rağmen Bütün Camlar Açıktı Ne Oluyordu? Başta Korkmadık Ama Sonradan İlginç Şeyler Görünce Korkmaya Başladık Duvarda "Ölüm" Yazıyordu Halbuki İlk Çıktığımızda Böyle Bir Yazı Yoktu? Ve İnerken de Kimse Üst Kata Çıkmamıştı Sese Doğru Gidiyorduk Meraklı ve Korkulu ![]() Sefer Bir şey Yoktu Sonra Arkadaşlarımız İndi ama Biz İnmemiştik Sonra O Çığlığı Duyduk ![]() ![]() ![]() arkadaslar özür diliyorum ilk baslarda kötü şekiller olmus ama bunları ben yapmadım kendisi oluşmustur |
![]() |
![]() |
![]() |
Bir Çocuğun Korkunç Okul Hikayesi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Çocuğun Korkunç Okul Hikayesio beyz ey bnce bir sinek gözünün önünden geçti die kormıştur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|