|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alkol, bulduruyor, etkisi, kafayı, kokain, mp3ler, varmış |
![]() |
Bu Mp3^Ler Kafayı Bulduruyor !!! / Alkol Ve Kokain Etkisi Varmış .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Mp3^Ler Kafayı Bulduruyor !!! / Alkol Ve Kokain Etkisi Varmış ..Son zamanlarda özellikle ABD'deki gençler arasında hızla yayılan yeni bir moda endişe yaratıyor ![]() Bilimsel çalışmalarla belli bir düzene sokulmuş tekrar eden sesler aracılığıyla insanların psikolojisine etki etmek aslında yeni bir şey değil ![]() ![]() ![]() Habere konu olan uygulama ise bunlardan biraz farklı ![]() ![]() Hem bilgisayarlara hem de iPhone'a uygun versiyonu bulunan i-Doser ile kafayı bulmanın bazı şartları var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşağıdaki resim küçültülmüştür ![]() ![]() ![]() Peki, gerÇekten bu sesleri dinlemek işe yarıyor mu? Şu anda Youtube başta olmak üzere video paylaşım sitelerinde i-Doser ile kendinden geçen gençlerin videoları bolca bulunabiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() I-doser ile dinlediğiniz her MP3 dosyası farklı bir etki bırakma iddiası da taşıyor ![]() ![]() Henüz çok fazla kişi tarafından bilinmemesine rağmen özellikle ABD'de i-doser aleyhine kampanyalar başladı bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnternet üzerinde ücretsiz bir şekilde bazı MP3 dosyalarına ulaşmak mümkün olmasına rağmen i-doser'ın sitesinden oldukça geniş bir arşive tanesi yaklaşık 5 dolara ulaşılabiliyor ![]() ![]() Ben bir bedava dosyasını buldum indirdim dinlemeye tırsıyorum valla bir ara dinleyeceğim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|