Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2043, avrupa, hükümdarı, olacaktır, türkiye

2043 Türkiye Avrupa Hükümdarı Olacaktır

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

vangelia pandava'nın kehanetlerinin yaklaşık olarak %80 oranında doğru çıktığı düşünülmekte bu oran hiç de küçümsenmeyecek bir oran şimdi olaya çeşitli açılardan yaklaşalım baba vanga öncelikle 2010 yılının kasım ayında 3 dünya savaşının çıkacağını söylüyor ve bu savaşın süresinin 4 yıl olacağını belirtiyor bu aklımızın bir köşesinde kalsın

çıkacak dünya savaşında bir tarafta abd başta olmak üzere batı devletleri olacak diğer tarafta ise rusya, iran, orta asya devletleri başta olmak üzere diğer devletler olacak bu da aklımızın bir köşesinde kalsın

baba vanga aynı zamanda obama'nın abd'nin son başkanı olacağı yönünde bir kehaneti de var bu kehanete ek olarak gelecekte dünyanın lider ülkesinin rusya olacağını söyleyen kehaneti de var bu kehanetlerden yola çıkarak şöyle bir teori kuruyorum:
3 dünya savaşından abd galip çıkamayacak dolayısı ile avrupa da galip çıkamayacak bundan dolayı avrupa bir çok yönden zayıflayacak
türkiye de böyle bir savaşta muhtemelen tarafsız kalacaktır yada rusya yanında savaşa girecektir bu çerçeveden baktığımızda türkiye savaştan en azından kaybı olmadan çıkacaktır belki de kazanan safta olursa çok daha güçlenerek çıkacaktır
zamanın akışını hızlandıran şey savaşlardır aynı zamanda uluslara, daha doğrusu insanlara tokat gibi çarpacaktır savaş bundan dolayı böyle bir savaştan sonra türk halkının 'ulan nooluyoruz lan' deyip, özüne dönerek, vatanı milleti için görev yapacak olan bir hükümeti başa geçireceğini tahmin ediyorum niçin böyle bir tahminde bulundum?
şundan dolayı: baba vanga'nın 2043 te avrupanın tek hakimi olacak ülke şeklinde bir kehaneti daha var bu ülke, çerçeveye geniş açıdan baktığımız zaman ya türkiye olabilir yada iran diğer müslüman devletleri bu kadar güçlenemez hem zaten iran ve türkiye olası bir savaştan güçlenerek çıkacaktır lakin iran coğrafi ve jeopolitik konumu gereği avrupa'ya hakim olamaz elimizde kalıyor tek seçenek bu da türkiyedir

alındı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

dünyaya 2 kez hakim olacağımıza dair rivayetler var ama biz ilk öncelikle kendi ülkemize bi hükmedelim sonra düşünürüz dünyayı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

m-jore Nickli Üyeden Alıntı

dünyaya 2 kez hakim olacağımıza dair rivayetler var ama biz ilk öncelikle kendi ülkemize bi hükmedelim sonra düşünürüz dünyayı

arkadaşa katılıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

m-jore Nickli Üyeden Alıntı

bende katılıorum dostum sana

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com