![]() |
Polislere Gelen İlginç Şikayetler...... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polislere Gelen İlginç Şikayetler......polisi güldüren şikayetler Hattı arayanların bir bölümü de ilgisiz ve duyarsız ![]() ![]() Bu Yalova il olmadan önce İstanbul’a bağlıysa şimdi nereye bağlı? Benim dün annem öldü ![]() ![]() ![]() Mahallemizde bunamış bir horoz var, saatli saatsiz durmadan ötüyor ![]() ![]() (5-6 yaşlarındaki bir erkek çocuk] Abi bizim şu sokağın karşısındaki ablalar topumuzu aldı, vermiyor ![]() Halı aldım ama görevliler taksitlerini almaya gelmiyorlar ![]() Ankara Eczacılar Odası’nın telefonu sizde var mı? Buradan her gün uçak geçiyor ![]() ![]() Üst kattaki komşumuzun tuvaleti üzerimize damlıyor bunu bizim mi yaptırmamız gerekiyor ![]() Ben doktorum arabamın zincirini takamıyorum bir polis ekibi gönderin de taksın ![]() Benim radyomda bir problem var, parazit yapıyor, gelin çözün ![]() Kahveci bana eski sandalye vermiş, oturunca pantolonum yırtıldı ![]() ![]() Dudullu taksi durağında bir tabele var ben geçerken kafamı çarptım, gelin tabelayı indirin ![]() Beni saat 07 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parkta iki köpek çiftleşiyor ![]() ![]() Bakkal veresiye vermiyor ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|