Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelen, ilginç, polislere, şikayetler

Polislere Gelen İlginç Şikayetler......

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Polislere Gelen İlginç Şikayetler......

polisi güldüren şikayetler

Hattı arayanların bir bölümü de ilgisiz ve duyarsız Polisi hiç ilgilendirmeyen şikayetler için hattı meşgul ediyor Kimileri ‘güldüren’ şikayetlerden bazıları şöyle:

Bu Yalova il olmadan önce İstanbul’a bağlıysa şimdi nereye bağlı?

Benim dün annem öldü Bizim karşımızdakiler çalgı çalıp bana hava atıyorlar Gelin bunları susturun

Mahallemizde bunamış bir horoz var, saatli saatsiz durmadan ötüyor Lütfen bu horozun sesini kesin

(5-6 yaşlarındaki bir erkek çocuk] Abi bizim şu sokağın karşısındaki ablalar topumuzu aldı, vermiyor

Halı aldım ama görevliler taksitlerini almaya gelmiyorlar

Ankara Eczacılar Odası’nın telefonu sizde var mı?

Buradan her gün uçak geçiyor Bunu bilerek yapıyorlar bu yüzden yağmur yağmıyor

Üst kattaki komşumuzun tuvaleti üzerimize damlıyor bunu bizim mi yaptırmamız gerekiyor

Ben doktorum arabamın zincirini takamıyorum bir polis ekibi gönderin de taksın

Benim radyomda bir problem var, parazit yapıyor, gelin çözün

Kahveci bana eski sandalye vermiş, oturunca pantolonum yırtıldı Gelin tutanak tutun

Dudullu taksi durağında bir tabele var ben geçerken kafamı çarptım, gelin tabelayı indirin

Beni saat 0700’de numaralı bu telefondan uyandırın

Parkta iki köpek çiftleşiyor Bu edepsizlik, polis gönderin ayırsın

Bakkal veresiye vermiyor

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com