Bir Satanist Hikayesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Satanist Hikayesibir gun kuzenimle otururken canimiz sikildi birbirimize fobilerimizi anlatmaya basladik bana mezarliktan korktugunu gece gidemeyecegini söyledi ben fobisini yenmesi icin ona oyun oynamaya, onu karanlikta mezara göturmeye karar verdim o gece bizde kaldi , ertesi aksam biraz oyalanaak onu ewe göturmek icin yola ciktik hava bi hayli kararmisti onu mezarligin yanindan göturmeye ikna ettim tam mezarligin önunden gecerken icerden ses duydugumu bahane ederek iceri girecegimi söyledim , ne kadar itiraz etsede beni ikna edemeyecegini bildigi icin benimle gelmek zorunda kaldi![]() iceri girmistik artik planim ise yaramisti![]() fakat isler benim istedigim gibi gitmedi icerde gercekten birileri vardi, bi gurup satanist ain duzenliyodu, ancak bizi farketmediler ben de kuzenim gibi korkmaya baslamistim bu olayla bir daha karsilamiacagimizdan onlari biraz daha yakindan izlemeye karar verdik bir mezar tasinin arkasina saklanirken tam olarak göremedigimiz bir hayvani kesmeye basladilar kuzenim bunu görunce birden aglamaya ve cikisa dogru kosmaya basladi![]() ![]() bizi farketmislerdi ama yakalayamadilar sonuc: kuzenim artik mezarligin m sini bile duyunca korkuyo ![]() ![]() ALINTIDIRRR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (PAYLAŞILDIYSA ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİMM) |
|
|
|