|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilginç, katillerin, seri, sözleri, ürpertici |
![]() |
Seri Katillerin İlginç, Ürpertici Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seri Katillerin İlginç, Ürpertici SözleriBen sadece sokakları temizliyordum ![]() İnsanlar kurtçuklara benzer ![]() ![]() David Smith Bana göre bir ceset, canlı bir bedenin taşıyamayacağı bir güzellik ve saygınlık taşır ![]() John Christie Ölümlere sebep olan rüyalar üretiyordum, benim suçum buydu ![]() Dennis Nilsen İnsanların dikkatini çekecek ve dünyayı ayağa kaldıracak bir suç işlemek istiyordum ![]() Susan Atkins Ben kimseyi öldürmedim, kimseyi öldürtmedim, bıçaklarıyla üzerinize gelen çocuklar, onlar sizin çocuklarınız, onlara ben öğretmedim ![]() ![]() Charles Manson Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz ![]() Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz ![]() Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz ![]() Charles Manson Bana kadın düşmanı olarak hitap etmeniz beni derinden yaralıyor ![]() Değilim, ben bir canavarım ![]() ![]() ![]() David Berkowitz "Onları incitmek istemedim ![]() ![]() David Berkowitz Ben hasta bir insanım bunu biliyorum ![]() nasıl yapabilir? Sanki içimde başka biri var gibiydi ![]() Albert de Salvo ******leri öldürmek istemedim, ******leri severim ![]() Albert de Salvo Belki bir parça tuhafım ![]() George Joseph Smith Bir palyaço bile katil olabilir ![]() John Wayne Gacy Disneyland’da görüşürüz ![]() John Wayne Gacy Her insanın kendi zevkleri vardır ![]() ![]() Henry Blot 20 kişiyi öldürdüm ![]() ![]() Richard Ramirez "Zamanımı gerçekten boşa harcadım ![]() Jeffrey Dahmer Son sözleri (cellâdına) Acele et ![]() ![]() Carl Panzram Yaşayan bedenindeki soluğu hissediyorsun ![]() ![]() ![]() Ted Bundy Yaşama ve ölüme hükmetmek istiyorum ![]() Ted Bundy "Bir insanın ölüm ve yaşamına karar verebilme gücünden daha büyük ne olabilir ki? Ted Bundy Ben şimdiye kadar karşılaştığınız en soğukkanlı katilim ![]() Ted Bundy Bazen kendimi vampir gibi hissediyorum ![]() Ted Bundy "Biz seri katiller sizin oğlunuzuz ve sizin kocanızız biz her yerdeyiz ![]() ![]() Ted Bundy Sokakta yürüyen güzel bir kız gördüğünde ne düşünürsün? Bir tarafım onunla flört etmeyi, onunla iyi vakit geçirmeyi, diğer tarafım ise kazığa geçirilmiş kafasının nasıl duracağını düşünürüm ![]() Edmund Kemper |
![]() |
![]() |
|