Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eşine, oldu, rastlanır, rekorun, sahibi, yaşında

73 Yaşında Eşine Az Rastlanır Bir Rekorun Sahibi Oldu!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İngiltere'nin Prenton kentinde yaşayan Dorothy Manley (73),55 yılda tam 68 litre kan verdi
55 yıldır düzenli kan bağışı yapan Manley’in bugüne kadar toplam 68 litre kan verdiği tahmin ediliyor Uzmanlara göre bu kan miktarı en az 840 bebeğin ya da 360 yetişkinin kan kaybından ölmesini engeller

Her iki ayda bir kan bağışında bulunan Manley “Bugüne kadar kan bağışının bir kötü etkisini görmedim Dahası cildim de yaşıtlarıma göre daha iyi görünüyor Derimde bir leke çıksa, kan bağışından sonra hemen yok oluyor” diyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ben de kan vermeyi çok istiyorum ama bir türlü kısmet olmuyor Önceden kilom tutmuyordu, şimdi de demir eksikliği tedavisi görüyorum benden almıyorlar maalesef Bence imkanı olan herkes kan vermeli Konu için teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com