Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
garip, gelen, gökyüzünden, sesler

Gökyüzünden Gelen Garip Sesler

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2012 yılı başladığından beri dünya çapınca garip ses kayıtları çoğalıyorYoutubeye onlarca videolar atılıyorSesler belli bir frekans ile ve ritimle duyuluyor ve kayıt edilebiliyorAşağıdaki videodaki bazı ses kayıtlarını dinleyebilirsinizAşağıdaki video haricinde diğer videolarada göz atmak isterseniz youtube'a "Strange Sounds" yazarak arattırmanız yeterli olacaktır
Not:Video başlangıcındaki resim illuminati karşıtlığını temsil eden bir resimdirVideoyu hazırlayanların illuminati ile herhangi bir ilgisi yoktur

Kendim duymasam bu sesleri sahte video bunlar diyip geçerdimFakat kendimde duyduğum için öyle bir şansım yokBu ses kayıtları genellikle şehir yerleşimlerinin dışında sessiz olan yerlerde net olarak duyulabilmesi
Dünyanın bir çok yerinde bu sesin aynı şekilde duyulması olayı dahada ilginç kılıyor

Şanlıurfa'da oturuyorum ve bu sesleri bizzat bende duydumİlk başta heyecanlanmıştım sesler gerçekten çok korkutucuydu,fakat çokta net duyulamıyordu yer sallanır gibi olduOturduğum yerde Demir çelik fabrikaları var o yüzden sesi fazla önemsemeyip oradan kaynaklanan bir ses olduğunu düşünüp önemsememiştimDaha sonradan bu ses kayıtlarına ulaşınca bu işin içinde bir gariplik olduğunu anladım ve benim duyduğum sesle aynı olduğunu görünce çok şaşırdım gerçekten
Bu sesin kaynağı hakkında kimse hiç birşey söyleyebilmiş değil Bu tip bir sesin büyük titreşimler sonucu hava moleküllerinin titreşimleri ile duyulabileceği söyleniyorAnca böyle bir titreşimi yapabilecek bir etki tesbit edilemiyormuş
Araştırmalarıma göre türkiyede'de bir çok yerde aynı sesler duyulmuşÖrneğinİstanbul,Bodrum,Aydın,Bilecek ,Kıbrıs

Bu sesler'e HAARP 'ın sebeb olduğuda varsayımlar arasında

2012 hakkında bir çok makaleler yazıldı,filmler çekildi bir çok iddialar ortaya atıldıBu seslerin 2012 ilede alakası olabilirÖzellikle gizli örgütlerle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Çok ilginç ya uzaydan gelmiş olamaz bu sesler ama nerden geldiğide merak konusu paylaşım için teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Şakaydı Makaydıda Gerçek Olabilirmi hz cebrail´in Bir İşareti Olabilirmi Sizce Arkadaşlar

hz cebrail Kimdir Derseniz?

hz cebrail Kıyametin Habercisi Olan Görevli Bir Melektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

WamPRéNsésS Nickli Üyeden Alıntı

Şakaydı Makaydıda Gerçek Olabilirmi hz cebrail´in Bir İşareti Olabilirmi Sizce Arkadaşlar

hz cebrail Kimdir Derseniz?

hz cebrail Kıyametin Habercisi Olan Görevli Bir Melektir

Olabilr Bende Öyle Düşünüyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com