![]() |
Gökyüzünden Gelen Garip Sesler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökyüzünden Gelen Garip Sesler2012 yılı başladığından beri dünya çapınca garip ses kayıtları çoğalıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not:Video başlangıcındaki resim illuminati karşıtlığını temsil eden bir resimdir ![]() ![]() Kendim duymasam bu sesleri sahte video bunlar diyip geçerdim ![]() ![]() ![]() Dünyanın bir çok yerinde bu sesin aynı şekilde duyulması olayı dahada ilginç kılıyor ![]() Şanlıurfa'da oturuyorum ve bu sesleri bizzat bende duydum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sesin kaynağı hakkında kimse hiç birşey söyleyebilmiş değil ![]() ![]() ![]() Araştırmalarıma göre türkiyede'de bir çok yerde aynı sesler duyulmuş ![]() ![]() Bu sesler'e H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2012 hakkında bir çok makaleler yazıldı,filmler çekildi bir çok iddialar ortaya atıldı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökyüzünden Gelen Garip SeslerÇok ilginç ya uzaydan gelmiş olamaz bu sesler ama nerden geldiğide merak konusu paylaşım için teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökyüzünden Gelen Garip SeslerŞakaydı Makaydıda Gerçek Olabilirmi hz ![]() ![]() hz ![]() hz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökyüzünden Gelen Garip SeslerWamPRéNsésS Nickli Üyeden Alıntı Şakaydı Makaydıda Gerçek Olabilirmi hz ![]() ![]() hz ![]() hz ![]() Olabilr Bende Öyle Düşünüyorum |
![]() |
![]() |
|