Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakın, bunalınca, yaptı, ödevlerden

Ödevlerden Bunalınca Bakın Ne Yaptı!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ödevlerden Bunalınca Bakın Ne Yaptı!

Ödevden bunalan öğrenci, eğitim bakanlığının web sitesini hackledi Çin'in Guangdong eyaletinde yarıyıl tatili öncesi verilen ödevlerden bunalan öğrenci, eğitim bakanlığının web sitesini hackleyerek okulu hükümete şikayet ettiYönetim ise Chancheng bölgesindeki Foshan kenti eğitim sitesini hacklenme tehdidi nedeniyle geçici olarak kapattıWeb sitesini hackleyen öğrenci, öğretmenleri tarafından verilen ev ödevlerinin kendilerini bunalttığını yazdı
Uzmanlar mesaj yazan öğrencinin ortaokul sekizinci sınıftan olduğunu tespit ettiBölge eğitim sorumlusu Liang Xuying 13 yaşındaki öğrencinin gün boyu bilgisayarla uğraştığı için ödevlerine zaman ayırmadağını ve bu yüzden web sitesini hacklediğini tespit ettiklerini söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com