Dört Arkadaş |
|
|
#1 |
|
asyaland
|
Dört ArkadaşDort arkadaş barda muhabbete dalmi$tir iclerinden birituvalete gider uc arkada$ sohbetlerine devam ederler![]() Birinci adam oglundan soz eder, "Benim oglan araba yikamakla işe başpladi Bir baltaya sap olamayacagindan korkuyordum ama birgun arabasini yikadigi adamlardan biri ona i$ teklif etmi$ ![]() Sonra iyi bir araba saticisi oldu Hatta o kadar iyi para kazandiki gecenlerde bir arkada$inin dogum gununde ona Mercedes aldi !" ikinci adam da mevzuya girer, "Benim oglum da biraz problemliydi Büyük biremlak şirketinde cali$irken inanilmaz bir iş kapti ve ondan sonra ilerledi acayip zengin oldu Caliştigi şirketi de satin aldi Bir arkadaşinin dogumgununde ona bir ev bile hediye etti "Digerlerini dinleyen ucuncu adam da heyecanla soz alir, "Aynen benim ki de oyle i$e bir borsa şirketinde temizlikelemani olarak başladi Bir gun kendi kendine hesaplaryaparken patron tarafindan fark edilince broker oldu ve buyuk başarilarla inanilmaz bir servete sahip oldu Ustelik de en iyi arkadaşina bir milyondolarlik hisse senedi armagan etti!" Bu sirada dorduncu adam tuvaletten cikmış ve sohbete katilmiştir ![]() Digerleri ona cocuklarindan bahsettiklerini soyleyince adam icini cekerek konuşmaya başlar, Eeehh ![]() ![]() benim oglumun bir hayal kirikligi olduğunuitiraf etmeliyim ![]() Dogru duzgun bir i$te dikiş tutturamadi,berber cirakligi falan yapti,eroine bulaşti Derken onun yoldan cikmişoldugunu fark ettim, maalesef oglanci imiş ! Cok cok uzuldum Bir suru erkekle birlikte oldugunuduydum "Adam,gulumsemeye calişarak konuşmasina devam eder, "Ama işe iyi tarafindan bakmaya calişiyorum ![]() Gecen dogum gununde bu i ne arkadaşları ona birMercedes,bir ev ve bir milyon dolarlik hisse senedi hediye etmişler !!"
|
|
#5 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Dört Arkadaşçok güsel yaf ellerine sağlık |
|
Cevap : Dört Arkadaş |
|
|
#6 |