Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Beyin Fırtınası > Bilmeceler & Bulmacalar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başına, eğlenceli, işemek, süper, tek, tuvalette

Tuvalette Tek Başına İşemek (Süper Eğlenceli)

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tuvalette Tek Başına İşemek (Süper Eğlenceli)

arkadaşlar yeni bir oyun buldum mesela arkadaşlarınıza yapabilirsiniz ben yaptım çok eğlendim arkadaşınıza tuvalette tek başına işersen sana elli milyon verecem söyleyin ilk anda korkacaktır ve tuvaleti kontrol edecektir eeğer kabul edip tuvalete giderse ve çıkarsa aman iddiayı kaybettim sanmayın gitsede gitmesede her zaman kazanan siz olacaksınız tuvaletten çıkınca başına bakın ve söyleyin hani başina yapmamişsın ben sadece başına çiş yaparsan verecektim (tek başina )yani kafasına çaktırmayın ben enaz 20 kişiye yaptım 4 tanesi korkudan giremedi gerisi girdi ama eee ver bakalım parayı söyleyince başinı elleyip hani başına yapmamışsın deyince gülmekten öldüm ama şunuda söyliyim üç kişidende tokat yedim
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com