Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Beyin Fırtınası > Bilmeceler & Bulmacalar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilene, çok, rep, sorusu, zeka, zor

Çok Zor Bir Zeka Sorusu... Bilene +Rep

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Zor Bir Zeka Sorusu... Bilene +Rep

Bir gün 3 arkadaş olan heykeltıraş,kuyumcu ve büyücü bir ormana kampa giderlerGece geç saatlere kadar oturup sohbet ederlerSonra üçüde çadırlarıa gidip uykuya dalarlar
İlk olara heykeltıraş uykusundan uyanır ve uyku tutmazÇadırdan çıkıp gezinmek isterTam o sırada karşısında kocaman bir kaya kütlesi görürVe tutup bu kaya kütlesinden bir kadın heykeli yaparSonra çadırına geri döner
ikinci olarak ise kuyumcu uykusundan uyanır ve oda çadırından çıkarCanı sıkkın halde gezinirken kadın heykelini görür ve ona en paha biçilmez yüzüklerini,kolyelerini,halhal larını takarve sonra [QUOTE]oda çadıra dönüp uykusuna dalar
Son olaraksa büyücü dışarı çıkaroda canı sıkkın bi halde dolaşırken altınlarla donatılmış heykeli görür ve ona can verirFakat büyünün etkisi güneşin ilk ışıklarıyla etkisini gösterecektirOda çadırına döner ve uykusuna dalar
Sabahın ilk ışıklarıyla üç arkadaş aynı anda saniye saniyesine uyanırgene saniye saniyesine çadırdan çıkar ve gene saniye saniyesine kızı görüp aynı anda aşık olup evlenmek isterlerKendi aralarında tartışırlar benim hakkım ben yaptım heykeli,ben donattım onu altınlarla,ben hayat verdim ona diye ama anlaşamazlarKızıda alıp mahkemeye giderler

Hakime olayı anlatırlar hakim sessiz bir şekilde dinlerSonra onlardan birine kızı verir

Soru 2 şekildeBu kişi kimdir ve neden ? Cevabı dogru bulmak için ikisinede aynı anda dogru cevaplamanız lazım

Kolay gelsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com