![]() |
Nasıl Da Yaşamıştık Aşkı |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Nasıl Da Yaşamıştık AşkıAşkı nasıl da yaşamıştık biz Kendi kendime konuşup duruyorum Bomboş sokaklarda gezen bir yalnızım Beni deli sanıyorlar Sokulmalarımızı unutamıyorum kadınım Hani gece yarılarında anlatılan Korkulu mezarlık ve şeytan hikayelerinde Sen bana nasıl da sokulurdun kadınım Çocukluğumda öcük böcükten korktuğumu Ölülerden korktuğumu Karanlıktan korktuğumu anlatırdım Sen tüm öcüleri böcekleri hortlakları Yığardın önüme sonra ben korkardım Nasıl da sarılırdım ben sana kadınım İklime aykırı sıcak yaz günlerinde Göl ve denizlerin en üst katmanından Zar gibi sıyrılmış rüzgarlar estirirdim ben sana Nasıl da sokulurdun sen bana Yanakların yanaklarımı serinletir Nasıl da sarılırdım ben sana kadınım Gözlerim gözlerine kilitlenip kalınca Dünya kiri bulaşmamış kanatlı iki böcek Ve seherde kalbi atan iki yıldız çöpçatan olurdu dudaklarımıza Dudaklarından dudaklarıma cennet akardı Yeryüzü ve gökyüzü esirimiz olurdu Nasıl da sarılırdık biz birbirimize kadınım Nasıl da Anılarda kaldı Kadınım Şimdilik ![]() ![]() ![]() Tümsek altına bakıp bakıp ![]() ![]() ![]() Hiç bilmeyeceksin Sensiz kalbim eziyetler çekiyor kadınım Belki de çok yakındır Ölümüm benim kadınım |
![]() |
![]() |
|