![]() |
Adım Adım Makyaj Yapımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adım Adım Makyaj YapımıMakyaja başlarken! Yüzünüzdeki kusurları dert etmeyin! Nasıl kapatacağınızı bildiğinizde bu izler artık sizin için bir problem olmayacak! Makyajınıza, yüzünüze fon olarak süreceğiniz bir nemlendirici krem ile başlayın ![]() ![]() ![]() Fondötenleri karıştırın! Makyaj yaparken iki renk fondöten kullanın ![]() ![]() ![]() Parmaklarınızı kullanın! Kapatıcınızı, cildinize parmak uçlarınızla uygulayın, cildinize sürmeye yanaklarınızdan başlayın ve burnunuzun kenarlarında durun ![]() ![]() Daha sonra göz kenarlarınızdan kaçınarak göz altlarına, alına ve çeneye uygulayın ![]() Sünger kullanın! Fondöteni yüzünüze parmaklarınızla sürmeyin, aksi halde yüzünüzde parmak izleriniz kalır ![]() ![]() Göz kenarlarınıza, burnunuza ve göz kapaklarınıza fondöten sürmeyin! Küçük ayrıntılar… Göz altlarınızda naylon kılları olan sentetik bir fırça kullanabilirsiniz ![]() ![]() Burnunuzun kenarlarında ve fondötenin biriktiği diğer yerlerde bu fırçayı kullanarak fondöteni dağıtabilirsiniz ![]() Sıra göz altlarında… Göz altı kapatıcıları sadece morlukları saklamak için değildir, aynı zamanda hafif bir parlaklık da verir ![]() ![]() ![]() ![]() İzleri kapatmak için! Cildinizden daha koyu ve kalın bir kapatıcıyı yara izi gibi kusurların üzerine uygulayın ![]() ![]() ![]() Allık uygularken; Allık uygulamanın en iyi yolu parmaklarınızı kullanmaktır ![]() ![]() Allığı sabitlemek için üzerine biraz pudra sürün ve allık fırçası ile tekrar belirginleştirin ![]() Pudra gerekli! Pudra makyajınızı sabitlemek için oldukça önemlidir ![]() Pudra mutlaka pamuklu bir makyaj süngeri ile uygulanmalıdır, kesinlikle fırça kullanmayın ![]() ![]() Son dokunuşlar! Pudrayı uyguladıktan sonra, kenarları yumuşatmak, bitiş çizgilerini yok etmek için, pamuklu bir makyaj süngerini ılık suyla ıslatıp, dudak kenarlarına uygulayın ![]() Neredeyse bitti… Fakat tamamlayıcıları unutmayın; bir maskara, biraz göz farı ve tabii ki ruj ![]() ![]() ![]() ![]() -----------SON------------ |
![]() |
![]() |
|