Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bugulu, göz, makyajı, yapılır

Bugulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bugulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır

Buğulu gözler birkaç sezondur moda olan ve kadınların çekiciliğini artıran bir makyaj çeşidi Gizemli bir görünüm yaratan bu makyaj nasıl yapılır?

En önemli nokta, renkleri birbiriyle uygun şekilde karıştırmak Mavi tonlarından uzak durun, bunun yerine siyah, gri, kahve ve koyu yeşil gölgeler ve çizgiler kullanın İşte size buğular gözler yaratmanın 6 kolay adımı!

Buğulu gözler için ne gerekli?

* 2 renk göz farı: biri açık diğeri daha koyu ,Göz kalemi , Makyaj fırçası
* Maskara

Adım 1 : Göz kalemi kullanmak

Eğer klasik siyah, kahve ya da gri buğulu gözleri seçtiyseniz, üst kirpik çizgisine bu renklerde yumuşak bir göz kalemini uygulayın Çizgi göz ortasında daha kalın olmalı Eğer seçiminiz bu klasik tonlardaki buğulu gözler değilse, mor, veya koyu yeşil kalemle kirpik çizginize bir çizgi çizin Göz kalemini gözün iç köşesinden dışına doğru uygulayın Bir gözkalemi fırçası ya da kulak çubuklarının ucundaki pamuklarla bu çizgileri dağıtın

Adım 2: Alt göz kapaklarını boyamak

Buğulu gözler için anahtar alt göz kapaklarıdır Bunları boyamak içinse daha açık renkte bir göz kalemiyle alt kirpiklerinizi boyayın En önemli nokta ise bu boyayı dağıtmaktır Bunu yaparken de biraz göz farı da uygulayıp dağıtırsanız çok daha buğulu bir bakış elde edebilirsiniz

Adım 3: Üst göz kapaklarına açık renkte göz farı

Açık renkte bir göz farıyla göz kapaklarınızı boyayın Köpük ya da krem far kullanmak en iyisi Kullandığınız far aynı zamanda parıltılı da olmalı

Adım 4:Koyu rengi uygulamak

Daha koyu renkte bir göz farı seçin Fırça kullanarak kirpik çizgisinden başlayarak rengi karıştırın Üst göz kapağınızdaki çıkıntıya kadar koyu renkte farı karıştırarak uygulayın Göz kalemi yok olana kadar rengi karıştırmalısınız

Adım 5: Son dokunuş

Gözlerinizin aynı şekilde boyandığından emin olun ve eğer fark varsa aynı olmasını sağlayın
Bunu yaparken kulak çubuklarının ucundaki pamukları kullanabilirsiniz

Adım 6: Maskara kullanmak

Siyah renkte maskaranızı uygulayarak buğulu bakışlarınıza kavuşun
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com