![]() |
Bugulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugulu Göz Makyajı Nasıl YapılırBuğulu gözler birkaç sezondur moda olan ve kadınların çekiciliğini artıran bir makyaj çeşidi ![]() En önemli nokta, renkleri birbiriyle uygun şekilde karıştırmak ![]() ![]() ![]() Buğulu gözler için ne gerekli? * 2 renk göz farı: biri açık diğeri daha koyu ,Göz kalemi , Makyaj fırçası * Maskara Adım 1 : Göz kalemi kullanmak Eğer klasik siyah, kahve ya da gri buğulu gözleri seçtiyseniz, üst kirpik çizgisine bu renklerde yumuşak bir göz kalemini uygulayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 2: Alt göz kapaklarını boyamak Buğulu gözler için anahtar alt göz kapaklarıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 3: Üst göz kapaklarına açık renkte göz farı Açık renkte bir göz farıyla göz kapaklarınızı boyayın ![]() ![]() ![]() Adım 4:Koyu rengi uygulamak Daha koyu renkte bir göz farı seçin ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 5: Son dokunuş Gözlerinizin aynı şekilde boyandığından emin olun ve eğer fark varsa aynı olmasını sağlayın ![]() Bunu yaparken kulak çubuklarının ucundaki pamukları kullanabilirsiniz ![]() ![]() Adım 6: Maskara kullanmak Siyah renkte maskaranızı uygulayarak buğulu bakışlarınıza kavuşun ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|