|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alanında, anı, eğitim, ile, ilgili, inkılâplar, yapılan |
![]() |
Eğitim Alanında Yapılan İnkılaplar İle İlgili Anı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitim Alanında Yapılan İnkılaplar İle İlgili AnıEğitim alanında yapılan inkılaplar ile ilgili anı Eğitim alanında yapılan inkılaplardan biride medreselerin kapatılmasıdır ![]() ![]() Aşağıdaki anı, bu konuya güzel bir örnek teşkil etmektedir ![]() ?Medreseler, bir daha açılmayacaktır?? Bir defa da, Rize seyahatinde medreselerin açılması için kendisine müracaat eden hocalara, hiddet ve şiddetle ve herkesin önünde: - Para istiyorsanız size millet yetecek kadar verecektir ![]() ![]() ![]() ![]() Laikliğe doğru pratik ilk adımlar atılmaya başlamıştı ![]() Mahmut Esat Bozkurt |
![]() |
![]() |
![]() |
Eğitim Alanında Yapılan İnkılaplar İle İlgili Anı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitim Alanında Yapılan İnkılaplar İle İlgili AnıEğitim alanında yapılan inkılaplar ile ilgili anı Eğitim alanında yapılan inkılaplardan biride medreselerin kapatılmasıdır ![]() ![]() Aşağıdaki anı, bu konuya güzel bir örnek teşkil etmektedir ![]() ?Medreseler, bir daha açılmayacaktır?? Bir defa da, Rize seyahatinde medreselerin açılması için kendisine müracaat eden hocalara, hiddet ve şiddetle ve herkesin önünde: - Para istiyorsanız size millet yetecek kadar verecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Laikliğe doğru pratik ilk adımlar atılmaya başlamıştı |
![]() |
![]() |
|