|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cümleleler, erkekleri, evliliğe, tuzak, üren |
![]() |
Erkekleri Evliliğe ***Üren Tuzak Cümleleler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekleri Evliliğe ***Üren Tuzak CümlelelerBen neyim senin için? Engin lütfen bana söyler misin, senin için kimimben? - Senden bi çocuğum olsun istiyorum Engin ![]() ![]() - Annem seninle tanışmak istiyor Engin? Canım ne var bi gelip merhaba desen? - Seninle bir koltuğa uzanıp filmler seyretmek istiyorum Engin? - Kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum ![]() ![]() - Babam artık görüşmeyeceksin o çapulcuyla dedi Engin? - Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bilsen? Aklın durur yani ![]() - Evlenmekten korkacak ne var Engin ![]() ![]() - Bizim ilişkimizde eksik bişey var ama nedir bulamıyorum Engin? - Bu gün kravatını ben bağlamak istiyorum Engin? - Nasıl yaptığım kuzu kapamayı beğendin mi engin ![]() ![]() - Evlenmek şart diil ![]() ![]() ![]() - Beni tanıştırırken kız arkadaşım demenden bıktım ![]() ![]() ![]() - Yo yo diş fırçam çantamda kalsın ![]() ![]() - Eh madem istiyosun bu eve de bir tane alırım ![]() ![]() - Hayatııııım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Soyadın çok güzelmiş ENGİN? Dikkat ettin mi benim ismimle de çok kafiyeli oluyor ![]() - Değişen ne olabilir ki Engin ![]() ![]() - Bak ne diyicem ![]() ![]() - Hayatla ilgili planların nedir Engin? |
![]() |
![]() |
|