|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beylerin, durumlarindan, klavuzu, kurtarma, zor |
![]() |
Beylerin Zor Durumlarindan Kurtarma Klavuzu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beylerin Zor Durumlarindan Kurtarma KlavuzuBeylerin Zor Durumlarindan Kurtarma Klavuzu Erkekler kadınlar tarafından hep düşüncesiz olmakla suçlanırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1-Sorun: Eve Sarhoş Geldiniz ![]() O ne der? Allah belanı versin defooool!… Siz ne diyebilirsiniz ? (tabii ki sabah olup da yeniden konuşma yeteneğinize kavuştuğunuzda)? Berbat bir gün geçirmiştim ve sorunlarımı eveBeylerin Zor Durumlarindan Kurtarma Klavuzu sana taşımak istemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Felaket Senaryosu: Sevgiliniz gelecekte sorunlarınızı meyhanedeki arkadaşlarınızla değilBeylerin Zor Durumlarindan Kurtarma Klavuzu kendisiyle paylaşmanızı isteyebilir ![]() 2-Sorun: Kazara ona başka bir kadının adıyla seslendiniz O ne der? Nalan mı? O da kim? Eski dalgan mı? Defol git! Siz ne diyebilirsiniz? (söylediğiniz ismin kime ait olduğuna bağlı olarak)? Çok özür dilerim…(bu kez adını doğru söyleyin) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3-Sorun: Doğum gününü unuttunuz ![]() O ne der? Böyle bir durumda kadınlar konuşmaz ![]() ![]() Siz ne diyebilirsiniz? Valla doğum gününü unutmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ihtimal daha var; Suçunuzu itiraf edin ve ona GelBeylerin Zor Durumlarindan Kurtarma Klavuzu beraber alışverişe çıkalımBeylerin Zor Durumlarindan Kurtarma Klavuzu yemeğe gidelim ![]() ![]() 4-Sorun: Annesiyle ilgili kötü şeyler söylediniz O ne der? Annem hakkında böyle konuştuğuna inanamıyorum ![]() Siz ne diyebilirsiniz? HaklısınBeylerin Zor Durumlarindan Kurtarma Klavuzu böyle şeyler söylediğim için çok pişmanım ve kendimden utanıyorum ![]() Ama sevgilimBeylerin Zor Durumlarindan Kurtarma Klavuzu ben yalnızca bizi savunmaya çalışıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5-Sorun: Onun seksi bir arkadaşıyla çok konuştunuz O ne der? Bütün geceyi o koca göğüslü karıyla konuşarak geçirdin ![]() Siz ne dersiniz? Abartma canımBeylerin Zor Durumlarindan Kurtarma Klavuzu sırf senin arkadaşın diye konuştum sadeceBeylerin Zor Durumlarindan Kurtarma Klavuzu Hem göğüsleri büyük olabilir ama poposu kocaman / dişleri çok çirkin / ağzı kokuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6-Sorun: Ona saçma sapan bir hediye aldınız ![]() O ne der? Hediye ettiğin lastikler için çok teşekkür ederim ![]() ![]() Siz ne diyebilirsiniz? Sana bu kadar anlamsız hediye vermeme şaşırdınBeylerin Zor Durumlarindan Kurtarma Klavuzu di mi hayatım? Sana şaka yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7-Sorun: Eve sabahın dördünde döndünüz O ne der? Allahın cezasıBeylerin Zor Durumlarindan Kurtarma Klavuzu bu saate kadar neredeBeylerin Zor Durumlarindan Kurtarma Klavuzu hangi karının koynundaydın? Siz ne diyebilirsiniz? Seni üzdüğüm için çok özür dilerim ![]() ![]() Eve bu kadar geç döndüğünüz zamanBeylerin Zor Durumlarindan Kurtarma Klavuzu sevgilinizin kafasında geçen olasılıklar: a- Başınıza bir kaza geldi ve öldünüz ![]() b- O yokken kendi arkadaşlarınızla deli gibi eğlenmeye gittiniz ![]() c- %99 başka kadınlarla düşüp kalktınız ![]() Bu olasılıkları göz önünde bulundurarak uygun yanıtlar hazırlayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|