Sizi Böyle Delirtiriz.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sizi Böyle Delirtiriz..Sizi böyLe deLirtiriz ![]() Kadın : Günün nasıl geçti hayatım? Erkek : İyi Değişik bir şey 0lmadı >Kadın : Yani? Erkek : Yani ne? Kadın : Değişik ne olmadı? Erkek : Bu nasıl soru şimdi ne demek "Değişik ne olmadı?"Kadın : Evet ne demek ben de onu soruyorum zaten![]() Erkek : Olmayan şeyleri mi anlatmamı istiyorsun? Kadın : Olan şeyleri anlatmadığın çok açık ![]() Erkek : "Değişik bir şey olmadı " dedim ya ![]() Kadın : Duydum sağır değilim![]() Erkek : Sabrımı mı sınıyorsun? Kadın : Buna gerek var mı? Sen her zaman patlamaya hazır bir bomba ![]() ben de seni sinirlendirmemek için sürekli çaba sarfetmek zorunda olan zavallı ![]() Erkek : Yöntemlerini gözden geçirmeni tavsiye etmek zorundayım Kadın : Sen biraz daha sakin olmaya çalışsan nasıl olur? Erkek : Bu konuşma başlayana kadar gayet sakindim ![]() Kadın : Seni ben sinirlendirdim yani ![]() Erkek : Ben öyle birşey demedim Bu konuyu kapatabilir miyiz lütfen? Kadın : Kapat kapat bunu da örtbas et bakalım![]() Erkek : Evet bugün ne olmadığını anlatmamak için konuyudeğiştiriyorum >Kadın : Şimdi bir parça dürüst davranmaya başladın işte ![]() Erkek : Yemekte ne var bugün? Kadın : Değişik bir şey yok ![]() Erkek : Lafın altında kalmaktansa çamurun altında kalırsın değil mi? Kadın : İşte bu değişikti ![]() Case 2 Kadın : Canım çok beklettim mi? Erkek : Önemli değil aşkım ben de gazetemi okudum![]() Kadın : Merak etmedin mi? Erkek : Neyi? Kadın : Tam bir saat geç kaldım ve sen beni merak etmedin öyle mi? Erkek : Aslında merak ettim hem de çok![]() Kadın : O yüzden mi oturup gazeteni okudun? Ölüm ilanımı falan mı görmeyi umuyordun? Erkek : Ne yapsaydım seni beklerken tırnaklarımı mı yiyecektim? Kadın : Tabii Bir telefon etmek aklına gelmedi değil mi? Öldüm mü kaldım mı tinerciler misaldırdı? Erkek : Tinerciler falan saldırmamış işte ![]() Kadın : Pek bir kinayeli söyledin Keşke saldırsalarmış der gibi![]() Erkek : Şimdi benim anlamadığım geç kalan sensin ama suçlu nasıl benolabildim? Kadın : Şöyle ki; sen beni merak etmedin arayıp sormadın Aynen böyleoldu ![]() Erkek : Benim bildiğim geç kalacak olan arar haber verir![]() Kadın : İyi ki de aramamışım Beyefendinin gazete keyfini bölecekmişimbaksana ![]() Erkek : Gazete okumasaydım ne saçmalayacaktın merak ettim şimdi Kadın : O zaman kesin arardım ![]() Erkek : Yuh! İyice saçma sapan konuşmaya başladın sen ![]() Kadın : İşine gelmedi galiba ![]() Erkek : Bak garson geliyor ne içersin?Kadın : Canım bir şey istemiyor ![]() Erkek : Çay? Kadın : İstemiyorum ![]() Erkek : Ihlamur? Kadın : İstemiyorum dedim ya ![]() Erkek : Kök? Kadın : Ne kökü? Erkek : Zıkkımın kökü ![]() Kadın : Teskin edici özelliği varsa ![]() Erkek : Olmaz mı? Case 3 Kadın : Bak bu bluzu yeni aldım nasıl?Erkek : Çok güzel Bu dar kesimli bluzlar çok yakışıyor sana Volanlarda ayrı bir hareket katmış kıyafete ![]() Kadın : Bunları bir yerden ezberledin de söylüyorsun değil mi? Erkek : Hayır sadece fikrimi söyledim![]() Kadın : Volan ne demek biliyorsun yani? Erkek : Ehem Bir fikrim var evet![]() Kadın : Hiçbir fikrin yok değil mi? Sırf konuyu kapatmak için ezberden sallıyorsun ![]() Erkek : Seni mutlu etmek için bu saçma sapan şeyleri ezberlemişim ![]() hala üstüme geliyorsun ![]() Kadın : Konumuz bu mu şimdi? Senin ezber kabiliyetini mi tartışacağız? Erkek : Haydaa! Kadın : Seninle artık ortak bir mevzumuz kalmadı farkında mısın? Oturup iki satır konuşamıyoruz ![]() Erkek : İki satır konuşmak için moda uzmanı mı olmam gerekiyor? Sen futbolla ilgilen mesela Ben volan dedim sen futbolla ilgili nediyebilirsin? Kadın : Beni zayıf tarafımdan vurmaya çalışma tamam mı? Futbol hakkında tek bildiğim bir top ve 10ar kişilik iki takımla oynandığı![]() Erkek : Sen de benim tek tutkum futbol hakkında bir şey bilmiyorsun ve bak kıyamet kopmadı ![]() Kadın : Tek tutkun demek Ben ne oluyorum?Erkek : Bu konuşmanın gidişatı hiç hayırlı görünmedi gözüme ![]() Kadın : Senin gözüne var bir gözükecek zaten Biricik tutkun futboldan başka bir şey görmüyorsun ki![]() Erkek : Futbolu kıskandığını söyleme sakın ![]() Kadın : Kıskanmalı mıyım? Erkek : Senin bluzunu beğenen de kabahat ![]() Kadın : Bu bluz yeni değil zaten Üç yıldır giyiyorum ama sen farkında bile değilsin![]() Erkek : Mesele şimdi anlaşıldı Bugünkü testi geçemedim yani![]() Kadın : Ne zaman geçtin ki? Erkek : Şaşırtmaca verdin ama ![]() Kadın : |
|
|
|