![]() |
Kalbin Üyeyi Söyle |
![]() |
![]() |
#1 |
TiFus
|
![]() Kalbin Üyeyi SöyleOyun Gayet Basit Herkez Sitede Şidmiye Kadar En Sevdiği Üyeyi Söylesin Biliyorum Herkez Birbirini Çok Seviyor Fakat Herkez İçin Özel Bir Üye Vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyeyi Belirtirken I Love Ve Üye Adı İlk Ben Başlıyorum ; I Love Equinox ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kalbin Üyeyi Söyle |
![]() |
![]() |
#2 |
1907merve
|
![]() Cevap : Kalbin Üyeyi SöyleI love KRDNZ
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Kalbin Üyeyi SöyleI love forumsinsi and I very love Equinox(forever) elderbrother hey dude whats going on ? :D:D
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
TiFus
|
![]() Cevap : Kalbin Üyeyi SöyleAlıntı:
Arkadaşım Lütfen Benim Konumda Mesajlar Türkçe Yaz Bende İngilizce Biliyorum Fakat Bilmeyenler Olabiliri Yada Hem Türkçe Hemde İngilizce Yap Turkish summer !!! ( Love Kısmını İngilizce Yazın ) I Love Equinox I Love Ysnkrks I Love Aragorn I Love Şengül I Love Kaplan I Love Tüm Forum Sinsi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Aragorn561
|
![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() geneliniz direk savaş açmış gibi davrandığımı söyleyebilir ama zaten ortada soğuk savaş varmış ben biraz ısıttım o kadar :D direk bodoslama dalmak istemezdim ama tek bu tip davranışlara pek gelemem ki mesajımdan bu belli oluyor :D bundan sonra beni düşman sanabilirsin ama ben kimseyle düşman olmak istemem ben hala beyaz bayrak tutuyorum onu indirmek senin elinde saygı ve sevgilerimle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Kalbin Üyeyi Söyle![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şaka şaka I Love TiFus |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
TiFus
|
Arkadaşım Tamam İstemiyorusan Arkadaşım Demen Ayrıca Büyütme Bu Kadar Uzun Mesaj Yazmana Gerek Yok Tartışmayalım Hemen Zaten Ortalık Soğuk Bir Biz Eksiğiz :) Sorun Yok OK ![]() ![]() ![]() Hatam Varsada Yinede Özr Ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|