Sadece Sen Gerisi Vesaire |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sadece Sen Gerisi VesaireSadece Sen Gerisi Vesaire Hikayesi - Aşk Hikayesi - Mustafa Hebip Bugün günlerden SEN Uyanır uyanmaz derin bir SEN çektim içime kendime geldim![]() Saat SEN’i onbeş geçiyor Gülümsedim Yüzümü yıkamak için lavobaya gittim Aynaya baktığımda gördüğüm SEN, musluğu açtım SEN akıyordun![]() yüzümü yıkadım SEN kadar yumuşak havlumla sildim yüzümü Usul usul salona geçtim radyonun SEN düğmesine dokundum![]() ![]() ![]() ![]() SEN söylüyordu türküler Gülümsedim![]() ![]() Türküyü dinlerken mutfağa yürüdüm ![]() demliği ateşe bıraktığım anda kapı zili SEN diye çalmaya başladı![]() Kapıyı açtığımda,kapıcının kapıya bir gazete,bir tane ekmek bıraktığını gördüm Kapıyı kapattıktan sonra girdim içeri![]() Gazeteyi masaya bıraktım![]() Ekmek taze SEN kokuyordu![]() Gülümsedim![]() ![]() ![]() ![]() Her zaman ki gibi iki kişilik hazırladım kahvaltı servisini ![]() Kendim ve SEN İÇİN![]() ![]() ![]() Oturduk beraber kahvaltıya ![]() Bir yudum çay içtim bardağımdan tadı biraz buruk geldi,biraz daha SEN koydum bardağa,karıştırdım![]() Şimdi çayımın tadı aynı SEN gibi![]() ![]() Gülümsedim![]() ![]() ![]() Gazeteyi aldım elime ilk sayfasında yine SEN ![]() Kahvaltı masasını beraber topladıktan sonra,pencere dığru yürüdüm,perdeyi araladım![]() Gökyüzünden şakır şakır SEN yağıyordun![]() Gülümsedim![]() ![]() ![]() Dışarıda havanın soğuk olduğunu tahmin ettiğim için üşümemek için SEN giyindim üzerime ![]() ısındım![]() ![]() Gülümsedim![]() ![]() ![]() Sokak kapısını araladım ,,satıcılar var güçleriyle SEN,SEN diye bağırıyordu ![]() ![]() Gülümsedim![]() ![]() ![]() Yürüdüm caddenin mağazalarının vitrinlerin de SEN varsın ![]() ![]() Gelip geçen tüm insanların yüzlerinde SEN ![]() Biliyormusun otomobillerin kornaları bile SEN çalıyor![]() Gülümsedim![]() ![]() ![]() Köşe başına doğru yürüdüm ![]() Her zaman ki gibi orda duran çiçekçi kadın:sepetinden bir SEN çıkarıp uzattı![]() aldım kokladım SEN gibi kokuyordu![]() Gülümsedim![]() ![]() ![]() ![]() Önünden geçtiğim sinema salonunun afişlerinde SEN vardın ![]() Uzun uzun bakındım![]() Gülümsedim![]() ![]() ![]() Yürümeye devam ediyordum Karşıdan mahallemizin çocukları geliyor,,durdurdum onları,şakalaştık biraz,kahkahalarında sıcacık SEN vardın![]() Gülümsedim![]() ![]() ![]() Bazen tanıdıklar soruyorlar ![]() Neden hep gülümsüyorsun diye![]() Gülümsüyorum![]() ![]() Bilmiyorlar![]() ![]() Bilseler sormazlardı![]() Gördüğüm her şeyde SEN,duyduğum her ses SEN![]() Kokladığım tüm her şeyde SEN varsın![]() SEN’in olduğun yerde ,Gülümsememek olurmu![]() ![]() ![]() SEN’le dolu yeni bir güne doğru yürüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Dedimya :herşeyde SEN varsın Sadece SEN ![]() birazda BEN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa Hebip |
|
|
|