Notasız Sesler Mavide |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Notasız Sesler MavideNotasız Sesler Mavide - Oya Gedik Değişik bir gün yaşamak istemiştim bugün ![]() Yazda gelmişti yavaş yavaş,çimenler yeşil mi yeşil,yeşilin yeşilliğinde çılgınlaşmıştı ve mahsun bakıyordu yeşili ezme der gibi; toprağa basmak istemedim ![]() Aldım başımı mavi denizlere yol aldı yüreğim ,özgürce özgür mavilerde yürüyorum,hiç bir şey düşünmüyordum Akıyordu mavi mavi süt maviler ayaklarımın altından,sıcak ve soğuk renklere dönüşüyordu ben yürüdükçe gölgeleniyordu maviler![]() Pırıl pırıl ,şeffaf mavilerde yürümek ,mühtiş bir şey mühtiş; akvaryumun içine düşmüştüm bu sesizlikte ,balıklarda sessiz çok hoş bir seda bırakıyordu ![]() Bu olağan üstü sessizlik ruhumu beynimi,arıtıp yıkıyordu ![]() Bölmek istedim mavilerdeki bu sessizliği,ayak seslerimi dinledim ;o kadar güzel ki ,suda hılzı ve sert yürümeye başladım Ritmik sesleri dinliyordum ,mavi suların içindenyayılan ,notasız sesler mavide ,inanılmazdı ![]() Büyülenmiştim !Yosunlu maviler şımarmıştı,beni de şımartmayı başarmışlardı Mavilerde mavi mavi bir rüya yaşamış-tım ! Siz de yaşamak istermisiniz ? Oya Gedik |
|
|
|