Göçmen Aşklar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Göçmen AşklarDavetim süresiz, mekanım da belli ![]() İçerideyim, bekliyorum halen ![]() Kapım dışarıdan kilitli olsada sıkı sıkı, anahtarı da üzerinde ama gelip dokunsan açılacak kendiliğinden ![]() "Bu gün asırlık bir çınar ağacının altında oturup, gölgesinde dinlendim Delik deşik olmuş gövdesine baktım, acıdım Bilmiyorum, O da; benim delik deşik olmuş yüreğime bakınca acıdı mı acaba? İkimizin de başına gelenler besbelli aynıydı O gövdesini göçmen kuşlara, bense yüreğimi göçmen aşklara sunmuşuz durmadan hep Ve ilkbahar ve yaz, ikimizin de ortak belası galiba "Aşk; ansızın gelip gövdeme konacak ![]() Seziyorum ![]() Gönlümde halen delik açılabilecek yer de var ![]() Biliyorum ![]() Çınar ağacının türküsüdür bu, Bende Ona gıpta ederek söylüyorum ![]() "Usulca kapattım gözlerimi, orada bir an, bir dağ gibi durdun karşımda Öylece büyümüşsün gözümde, sorma Dağ derken, aklıma geldi Ben o dağlardan çokça deldim Altını oyarak, gıdım gıdım, dağı dağa kavuşturmuştum Ben belki seni gözümde dağlarca büyüttüm ama sen beni sakın tavşan bilme göçmen kuşum "Gökhan Yaman |
|
|
|