Aman Dikkat |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aman DikkatAman Dikkat - İsa Avcı Eşin arıyor dediler ![]() İş yerimde rahatsız edilmek istemem pek Eşimle bu yüzden tartışmıştık,ve ona;satın alacağın eteğin rengini sormak için,akşama ne pişireyim![]() ![]() vs lütfen işyerini arama Ancak önemli birşey olursa ararsın demiştim Bana darıldığını hatırlıyorum ama bunu yapmak zorundaydım İş demek ciddiyettir,daha doğrusu ben öyle düşünüyorum![]() -buyur canım seni dinliyorum -dedim ![]() Telefondaki ses çok kısık geliyordu,kelimeleri anlamakta güçlük çekiyordum,yalnız porçöz gibi temizlik madderinin adlarını sayıyordu galiba Yine alış-veriş listesi için beni arıyor diye düşündüm ama yanılmışım-oğlumuz dedi porçöz içmiş şu an hastaneyiz - ![]() ![]() ![]() Allah kimseyi Hastanelere ve Hapishaneye düşürmesin Halkımız böyle söyler,çeken bilir Hasta olmasanız bile oradaki hastaların halleri sizi psikolojik olarak etkiliyor ve şimdi benim ise canım-ciğerparem yatıyordu beyaz çarşaflar içinde Oğlumun başında beyazlar içinde hemşireler ilk müdahaleyi yapmışlar,eşim bir kenarda gözleri dolmuş bir halde O zamana kadar belki etrafındaki yabancı simalardan olsa gerek metanetini kaybetmeyen 3 yaşındaki oğlum beni görünce ağlamaya başladı Ona neden porçöz içirmişim;bak bak Temizlik hususunda titiz eşim lavabonun altını her zaman bil umum temizlik maddeleriyle dolu tutar![]() Neyse ki hayati tehlikesi yoktu Birkaç gün müşahede altında tutulacak ve iç organlarının,yemek borusunun röntgenine bakılacaktı Boğazımdan hiç lokma geçmedi oğlum hastaneden çıkıncaya kadar,sanki o porçöz denen asitli maddeyi ben içmişim ve benim yemek borum tahrişata uğramıştı![]() Anneler,babalar aman dikkat ![]() ![]() ![]() ![]() Çouk yetiştirmek kolay değil biliyorum Küçük bir ihmal,ufak bir dalgınlık hayati tehlikelere mal olabiliyor Sabırlı ve metanetli olmak lazım![]() Çocuklar bizim geleceğimiz,onlar bizi hayata bağlayan minik sevimli varlıklar onlarsız bu hayat cehennmeden de beter ![]() AMAN DİKKAT ![]() ![]() ![]() İsa Avcı |
|
|
|