Sana Olan Özlemin Türküsü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sana Olan Özlemin TürküsüSoğuk bir sonbahar akşamıydı hava kararmış yağmur başlamıştı Elimizde tuttuğumuz o sıcak düşlerimize yağmur yağıyordu,gözlerimiz donuk,bedenizmi halsiz,ruhumuz bulutlarda![]() ![]() Bir anons patladı ''yolcu kalmasın' Sanki gizli bir el kalkış için hazırlanan otobüse doğru seni sürüklüyordu![]() Bakışlarında kalma hissi vardı![]() ''Baharda dönerim sakın beni unutma''sözlerini hatırlıyormusun yada gözünden akan yaşları?Ben seni unutmadım sevdiğim her kış baharda döneceğinin hayaliyle ısındım ama kaç bahar geçti sen dönmedin![]() Gelseydin minik öpcüklerle güneşin yüzümüze nasıl güldüğünü gösterecektim,ay ışığı mutluluk tablomuz olacaktı![]() ![]() Yalan değil kaçamak aşklar yaşadım ama olmadı olmadık zamanlarda hep aklıma düştün sen vazgeçilmez vede unutulmazdın![]() ![]() Yalnızlığın acısıyla her gece yatarken gurur satın aldım kendime![]() Gelir dedim kendi kendime gelmesi gerek unutmadı ya beni![]() ![]() Unuttum her şeyi kötü sözlerini,yalvarışlarımı,isyanlarımı,kavgal arımızı ![]() ![]() ![]() Bir tek seni unutamadım sevgili o anonsu,gidişini,düşlerimizin kara bulutlarla dağılışını ![]() ![]() Zamanla alıştım acılara ölüm ilanları silinim durdu etrafımda,ayrılıklar hayatım oldu![]() ![]() Alıştım sevdiklerimin olmamasına ama bir tek sensizliğe vede yalnızlığa alışamadım![]() ![]() Olmadı sevdiğim bir araya gelemedik o vededan sonra o vede elvadaydı çünkü artık![]() ![]() Tomurcuktuk çatlamaya hazır ama bahar gelmeden uçtun![]() ![]() ![]() Şimdi ise artan yalnızlığım ve büyüyen yokluğun var ![]() ![]() Duvarlarda gözün,kapı kollarında parmak izin,üstümde kokun![]() ![]() Nerdesin ah be beklediğimin![]() ![]() Hasret çekmedim hiç bu kadar gün ışığına hiç özlememiştim bu kadar birini aşk buymuş demek buluşmak imkansız olsada![]() ![]() Düşlerim önceden bu kadar dağınık değildi Kara bulultar gibi kümelenim acılarımla oturmuştu gece yarılarında yüreğim ıssız dünyasına![]() ![]() Hasret hiç bu kadar büyüymemişt![]() Şimdi göçebe yüreğimle her sabah yeni yolculuklara çıkıyorum ![]() ![]() Yalnızlığın ve sana olan özlemin türküsünü söylüyorum yetim bakışlarla belki duyarda gelirsin diye![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|