Tut Yüreğimi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tut YüreğimiTarih silik ve solgun bir bakış ![]() ![]() Gecenin bilmem kaçı![]() ![]() Uyumayan gözlerim ışığa alışmaya çalışıyor Bir martı ip bağladı yüreğime uçurmak istiyor ![]() ![]() Işık yoktu hesapta yağmur değene kadar cama![]() ![]() soğuk ve karanlık sokaklarda korkmadan koşmak istiyorum eteklerimi toplayarak Bu sessizlik ürkütüyor Neden uyanmıyor kimse yürek sesime?Başımı soğuk duvara yaslayıp, gözlerimi yumuyorum Dışarıdan gelen bu güzel musikiye bırakıyorum kendimi![]() ![]() Gece mavisi, yağmur, sukut, yüzümü okşayan yumuşak ve hafif bir esinti![]() ![]() ![]() Ve sen ![]() ![]() Sen geliyorsun aklıma ![]() ![]() Hiç görmedim seni ![]() ![]() Görmeden sevdim![]() ![]() Resmin yok elimde ![]() ![]() Gözlerim boşluğa takılıyor![]() ![]() Hasretin kavuruyor yüreğimi, özlemin![]() ![]() Yağmurla ıslanan şu sokakta, dalan bir gözde, dünya denilen şekerle parlatılmış zehirde, madde dolu bir yüreğin neresinde bulmalıyım seni ![]() ![]() ![]() Dikenli yollar ürkütüyor beni ![]() ![]() Her düştüğümde bitti sandığım güzellikler seninle başlıyor yeniden![]() ![]() Yakışmıyorum sana bu kirletilmiş yüreğimle![]() ![]() Vurgun yemiş düşüncelerle kapına geldim, af diliyorum, sığınıyorum güzelliğine![]() ![]() ![]() Bir gülün kırmızılığında, bir damla gözyaşında, secdeye kapanan bir başta, yalvaran titrek bir dudakta, seni buldum ey Nebi ![]() ![]() Günahlarımla, hatalarımla yoluna düştüm ![]() ![]() Kapına geldim, kovma beni ![]() ![]() Sevdim seni![]() ![]() Tut yüreğimden götür gittiğin yere ![]() ![]() Ne olur kabul et bu kirli yüreği![]() ![]() Vazgeçtim bu sürgün şehirden, vurgun yemiş düşüncelerden![]() ![]() Tut da volkanlar patlayan yüreğim sukuta erişsin, bulsun istediği lezzeti![]() ![]() Ne olur ey sevgili bırakma beni!![]() ![]() ![]() ![]() Ayşenur ÖKSÜZ |
|
|
|