Özledim Demiyorum Susuyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Özledim Demiyorum Susuyorum![]() Birbirimizin gözlerine bakıyoruz, sanki hep orada kalmak istercesine konuşmuyoruz Sonra,yalnız ikimiz ![]() ![]() Evet, bizim dünyamız zamanın olmadığı![]() ![]() ![]() Dokunmak, sarılmak Titriyorum yaprak gibi, hani öyle derler ya![]() ![]() ![]() Ağlamayacağım diye kendime tekrarlıyorum, ağlamıyorum da ![]() ![]() ![]() Titriyorum![]() ![]() O, bana daha sıkı sarılıyor Gidiyorum, gitmesem ya artık ! Ne diye gidiyorum ki Gerçekten tek istediğim hep sarılmak iken Ondan, gidiyorum uzaklara ![]() ![]() Öperken Gülümsüyor, Elini kalbine koyuyor, gözlerim doluyor Benim kalbimin üzerine koyuyor elini, hiç bir itirazım olamaz buna Hep, yine vedâ![]() ![]() ![]() O ve ben değirmenlere karşı, bile bile birer yitik savaşçı ![]() Evet belki de bu aşkı ben ateşe verdim, küllerini bile ben savurdum ![]() Anlayamaz kimse beni,anlaşılmayı da beklemiyorum ben kendimi çözememişken![]() Ama;Belki de beni sen gibi sevmedi kimse diye böyle oldu her şey ![]() ![]() Beni kimse bu kadar çok sevmedi![]() ![]() Ben artık olmasam da yanında seni ASLA unutamıyacağım![]() ![]() ![]() |
|
|
|