Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
işte, lanet, olsun, yoksun, üşüyorum

Yoksun İşte Lanet Olsun Üşüyorum

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yoksun İşte Lanet Olsun Üşüyorum

Sensizlik
varken hangi güneş ısıtır hasretinin gözyaşlarını ?
Hangi ateş susturur dilimdeki kanayan kelimeleri ?

Üşüyorum
bu gece Oysa alnımdan terler boşalıyor kaldırımlara Yitip gidiyorum kenarı ateşe verilmiş bir mektup gibi Ellerim buz gibi Oysa Haziran başındayız değil mi ? Üşüyorum yokluğunda Yüreğim üşüyor içten ice Yıldızlar bile tutuşuyor avuç içlerimde Sensizlik vuruyor kıyısına bile varamadığım vuslat denizineGece, başıma karanlıklar üşüyor Dudaklarım yalnızlığını öpüyor Umutlarımı gelin ediyorum bu gece Herkes giderken bir ben kalıyorum karanlıkların içinde Uçurumlarda yürür gibi ayaklarım titriyor Seninle herşey gitmişcesine bir ben kalıyorum dört duvar arasındaBilmiyorum bu gece yüreğim üşüyorSensizlik varken hangi güneş ısıtır hasretinin gözyaşlarını ? Hangi ateş susturur dilimdeki kanayan kelimeleri ?Sesini bir an duyarım diye dışarı çıksam tüm şehir uykuda Bu gece sen yokken dargınım uykulara OysaOysa sen olsan yanımda taşları yastık bilirdimVarlığında bir dilim ekmeği bile bereket bilirdim

Şimdi sensizligin icinde yırtık bir gömlek gibi bedenim Çıkarmak istiyorum hasretin bir beden kücük gelen elbisesiniYokluğunda göğüm kaybolmuş, umutlarım darağaçlarında asılmış Şimdi sen diye soğuk duvarlara yaslanıp ağlıyorum Bir el, bir omuz arıyorum gözyaşlarımı bırakmak için Dizlerine eğilip çocuklar gibi ağlamalıyımYoksun işte

Bu gece tüm kelimeler kanla gözlerimi yıkıyor Nefesim soluyor içten içe Tüketiyorum varlığındaki cümleleriDilim sus pusSensiz kendimi hiçliğin içinde kaybolmuş gibi hissediyorum Kanadım kırık, yollarım ise karanlık Güneş ise kanlı pusularda yetim düşmüş Üşüyor saçlarım, ellerinin sıcaklıgını arıyor tenim Yüregimi kapıp sana gelmek istiyorum Ama ayaklarım hasretine prangalıDayanamıyor yüreğim bu hasrete Odamın bir kenarında ben, bir kenarında yalnızlıgın Ben cam kenarındayım Olur da tatlı sesini duyar da delicesine yüreğine koşarım diye pencere önünde yolunu gözetliyorum bu gece Bekliyorum işte Zaman geçmiyor

Geceyi soluyorum Karanlığı emiyorum bir cocuk gibi Oysa karnım yalnızlığa tok Soluk soluğa seni arıyorum dört duvar arasındaSenin kokunu arıyorumTüm umutlar kanatlanıyorBir ben bir de sensizlik kalıyor Ama yoksun işte Kelimeler soluyor dudaklarımdaGece suskun, yıllar yorgunBir de yüregimde kanayan yoklugunBu gece üşüyorum

"Üşüyorum bu gece,
Sabah ezanında ,
Güneşte dönecek misin yüreğime ?
Gülüşlerini serecek misin
Sensizlikte ağlayan kirpiklerime ?
Tüm gece seni bekleyecegim
Sesinle üzerimi örtüp
Yüzüme gülümseyecek misin ? "

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com