Neden Algılarım Beyazlaşmıyor Artık |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Neden Algılarım Beyazlaşmıyor Artık![]() ![]() neden itildim yanlızlığıma ![]() ![]() neden irkildim ![]() duygularıma neden korkarak bakışlarım çoğaldı ![]() ![]() neden iki kelime boğazımda çıkmak adına savaşlara başladı ![]() ![]() neden algılarım beyazlaşmıyor artık ![]() ![]() ürkek ceylanın avdaki aslan gözlerine çakılı kaldım ![]() ![]() hesapsız düşlerimde neden gözyaşı düştü neden birileri ağladı bilinmeyen bir sehirde bilinmeyen bir aşka ![]() ![]() neden süslenmiş sokakların ortasında en kirli duyguların hesabını verdim![]() ![]() ![]() bu muydu bana yakışan ![]() ![]() neden buğulu duyguların en katil damgasında esaretin hapsinde duygularımın hesapsızça savruluşunu yaşadım ![]() ![]() biliyorum sonlarım hep çıkmaz sokakların en dibinde ![]() ![]() gözleri bağlı bıcağı bekleyen kurban duygularımdan çıkan kan kırmızılarında kahkaların içindeki çığlığım yapıştı ![]() ![]() içindeki griliğe isyan duvarlara ![]() ![]() ![]() artık fitil tutmaz olmuş yüreğim söz gecmez olmuş bıcak sırtında yürüdüğün kaybolduğum duygularıma ![]() ![]() oysaki en güzel yerine yapışmıştın düşlerimin mavisinde ![]() ![]() ![]() işte ben de en yaralı en can düşer halimi alarak kaçıyorum ![]() ![]() zulalarını seçtim hayatın ![]() ![]() yaralarıma gözyaşı ile ![]() ![]() en güzel rüya tadında ![]() ![]() yaşadığımızın anların merhemi ile yaralarımı sarmaktayım ![]() ![]() umudum ![]() ![]() kaybolduğum yerde hayata dönmem ![]() ![]() ![]() belki umudum dirlişimedir duygularımın |
|
|
|