Yaşamsın Sen Daha Ne İstiyorsun |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşamsın Sen Daha Ne İstiyorsunKör karanlık bir kuyuda, görebilmek için savaşmaktır yaşamak ![]() ![]() "Yaşanmaz" dediğin anda dahi, nefesini tüketmektir yaşamak ![]() ![]() Her sabah gözlerini açtığında, doğan güneşin ışıklarını görmektir "İşte yeni bir gün daha" diyebilmektir yaşamak![]() ![]() Artık ne olup bittiğini çözemediğin şu dünyada, "karşıma artık çıkmaz" dediğin ama inatla çıkan her zorluğa, yine ve yeniden göğüs germektir yaşamak ![]() ![]() Ne olursa olsun buna tekrar tekrar dayanmak şaşırtır ya insanı, anlayamazsın bazen nasıl katlandığını![]() ![]() Bir mucizedir aslında yaşamak![]() ![]() Ne aşklar tüketirsin, Ne yaşlar tüketirsin, Ne insanlar tüketirsin ömründe ![]() ![]() Neler gelir geçer şu yaşam denilen ömür törpüsünde ![]() ![]() Kimleri feda edersin, kimleri kazanmaya çalışırsın ![]() ![]() Yıkılırsın![]() ![]() Bir daha kalkarsın![]() ![]() Ağlarsın![]() ![]() Umutların biter ya da öyle zannedersin![]() ![]() Sonra birgün bakarsın bütün herşey geride kalmış O gün ağladığın, şimdi unuttuğun olmuş! "Nasıl olur?" dersin şaşkınlıkla, "ben ne zaman geldim şu an olduğum noktaya?" Ahh yaşam ![]() ![]() Kiminin farkında olmadan yaşadığısın, Kiminin sadece nefes alıp vermek sandığısın ![]() ![]() Söylesene bana ![]() ![]() Ben senle nasıl çıkayım başa??? |
|
Yaşamsın Sen Daha Ne İstiyorsun |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşamsın Sen Daha Ne İstiyorsunKimleri feda edersin, kimleri kazanmaya çalışırsın ![]() ![]() Yıkılırsın![]() ![]() Bir daha kalkarsın![]() ![]() Ağlarsın![]() ![]() Umutların biter ya da öyle zannedersin![]() ![]() Sonra birgün bakarsın bütün herşey geride kalmış O gün ağladığın, şimdi unuttuğun olmuş! Cok harika canim yasamak bazen kimi insanlara göre degisir kavrami ama yinede yasamda sevgiyi anlatamadigin kadar karmasik bir duygudur ![]() ![]() ve tarzdir ![]() yüregine saglik
|
|
|
|