Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalan, sevdam, yarım

Yarım Kalan Sevdam

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yarım Kalan Sevdam

Seni sana rağmen yaşadım benHep kaçışlarla dolu,hep eksikBir yanını tamamlasam,mutlaka başka bir yerden açık veriyordumTamamlamaya uğraştıkça senin gizlerinde kaybolup gidiyorum

Bedenine değil ruhuna taliptim benbu yüzden bu kadar zorlanıyordumŞimdi bir adanın değil bir kıtanın kaşifiydimYola çıkmıştım bi kere,dönüşüm yoktu ama öyle çok duraklıyordum ki,geriye dönüp baktığımda başladığım yerden bir kaç metre bile uzaklaşamadığımı farkediyordumÜstelik menzilin ucundaki sen,benden daha hızlı kaçıyordunUfukta bile görünmeyen seraptın artık

Kaç kez "vazgeç" dedim kendime,kaç kez o yolun sonundaki bir ormana gidip yok olmayı düşündümZaten yaşadığımda bu değilmiydi? Seninle birlikte varlık bulduğumu düşünürken,senin olmaman yokluk hissinden başka ne verebilirdiki bana

Oysa nasılda coşku doluydum balarkengecelerimi de gündüzlerimi de sana adamaya hazırdımHergün yeni bir yönünü öğrenip şaşıracaktımSeninle yaşadığım hiçbirşeyin tadını unutmayacaktımSen,sonbahar rüzgarında kopmuş,serseri bir defne yaprağı,ben sana dal olacaktım

Hangimiz dal,hangimiz yaprak karıştırıyorum artıkBen bu uykuları uyuyalı çok olmuştuŞimdi aynı uykuları yeniden uyuyorumAcı uykusu,hüzün uykusu,korku uykusuBir gece birinin,bir gece diğerinin sonsuzluğunda kayboluyorum

Ne garip,kendimi kuşatma altındaki bir ordunun komutanı gibi görüyorumNe çok askerim var bana ihanet edenben düşmanı alt edemediğim için değil,bu arkadan vuruluşlar yüzünden yeniliyorum

Bir beyaz bayrak gerekiyor artık banaBütün mevzilerini kaybetmiş bir komutanın onurunu daha fazla zedelemeden teslim olmayı bilmesi gerekUzun sürmez esaretimİçimde bu yenilginin acısını yıllarca taşıyacak olsam bile bir yolunu bulup kavuşurum özgürlüğüme

GidiyorumGeride yaşanmamış zamanları bırakarak

"SENDE ÜRKEKLİĞİNLE BAŞ BAŞASIN"

Hep tamamlanacak değil ya,bu sevda'da böyle yarım kalsın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com