Kanlı Dudaklar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kanlı DudaklarFeryadım dağları deliyor sanki Yüreğim kaldırmıyor artık olanları Tamam ben kazandım dediğim bir anda bir de bakıyorum ki aslında ben herşeyimi kaybetmişim![]() ![]() ![]() Umutlarım hayallerim hepsi avuçlarımın arasında sımsıkı duracak sanmıştım Oysa şimdi hepsi parmaklarımın arasında birbir kayıp gidiyorlar Yetişemiyorum, duyuramıyorum sesimi kimseye Yardım istemeye gururum elvermiyor![]() ![]() Haykırıyorum git demek istiyorum sana sadece git beni bana bırak ve git Beni kanlı kaderime bırak ve git![]() ![]() ![]() Bir an maziye dalıyorum birbirmize kavuşmak için yaptıklarımızı hatırlıyorum da keşke hiçbirini yapmasaydım, yapmasaydık ![]() ![]() Bir mutluluk oyununun içinde bulduk kendimizi Ta ki bir zamanlar dudaklarına değerken yüreğimin atışlarıyla birlikte titreyen dudaklarım, öksürüklerimle beraber kanlanana kadar![]() ![]() ![]() Artık anlıyordum gitmek gerekiyordu ![]() ![]() Sessizce girdiğim hayatından yine sessizce çıkmak gerekiyordu Çünkü bu kanlı dudakları öpemez senin dudakların![]() ![]() Veremli bir kızın dudaklarındaki pis kanla kirletme dudaklarını GİT![]() ![]() Beni kanlı kaderimle bırak ve git Ama sana neden git dediğimi asla bilme Çünkü seni de ortak edemem bu kanlı kadere![]() ![]() ![]() GİT SADECE GİT![]() ![]() |
|
|
|