![]() |
Futboldaki Gaflar |
![]() |
![]() |
#1 |
ERen
|
![]() Futboldaki GaflarReha Muhtar: Yahu bu Olimpiyat Stadı çok kötü, maç başlıyor yarım saat sonra insanlar geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Turgay Şeren: Hatta üç üüüç! ![]() ![]() Milan - Schalke maçı 3-2 berabere devam ediyor ![]() Yahu bu Sven Goran Eriksson mudur, Motorola mıdır nedir, o kim ki konuşuyor? İngilizlerin paralı bir adamı, biz onların baldır bacak gezen İsveçli kızlarına bi şey diyor muyuz? (Osman Tanburacı) Hakan, önünde kocaman bir kale, bir plase yapsan yetecek gole ![]() ![]() ![]() Prekazi geliyooooor vuruyoooooor, ohhhhha be Prekazi bu ne beee! (Orhan Ayhan) Şampiyonlar ligi kurası öncesi, Telegol: Güntekin Onay: Hocam, 1 ![]() Ahmet Çakar: Valla açıkçası Valencia'yı istiyorum ![]() Turgay Şeren: Ya Ahmet ben de, hatta onun şarkısı da var: Vaağlan si yaağ diye ![]() ![]() ![]() Bizim yakaladığımız pozisyonları Beşiktaş yakalasaydı fark olurdu! ![]() ![]() Bülent Karpat: Nedir Metin? Metin Tekin: Ne nedir Abi? Bülent Karpat: Top diyorum, gol, nasıl oldu? Topa son dokunamayan Carew ![]() ![]() ![]() İki takım da iyice durdu, sanki sahura kalkacaklar ![]() ![]() Maçın bitmesine 20 dakika kalmasına 10 dakika var ![]() Matematik profesörü der ki: Şampiyonluk şansı dersen bence %90 Fenerbahçe, %70 Beşiktaş, %50 Galatasaray şampiyon olur ![]() ![]() ![]() Gökmen Özdenak: Sergenciğim, sen Alex'in yanında Ferrari'sin ![]() Sergen Yalçın: Teşekkür ederim Abi! (Telegol - Star) 04 Nisan 2004, Telegol: Güntekin Onay: Sayın seyirciler şu an aldığımız bir habere göre Konyaspor'un teknik direktörü Tevfik Lav geçirdiği trafik kazası neticesinde hayatını kaybetmiş ![]() Turgay Şeren: Ya bunu bırakın şimdi de, Gassaray güzel oynadı ama di mii? Ersin ben senin geometri hocan olsam, sana sıfır veririm ![]() Top az daha Fenerbahçe golü olarak PSV fileleriyle buluşuyordu ![]() ![]() ![]() Sayın seyirciler, size İsviçreli futbolcular hakkında da bilgi vermek istiyorum, ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet sayın dinleyenler, Kayseri Atatürk Stadı'nda golü kimse görmedi, kaleci Ivankov görmedi, 25 bin taraftar görmedi, ben bile görmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ailton yan hakemi sözlü olarak uyardı ![]() Evet sayın seyirciler, hakem Ukraynalı oyuncuyu maçtan sonra evlat edinecekmiş gibi davranıyor ![]() Evet sayın seyirciler maç başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Galatasaray - Lazio maçı: Güntekin Onay: Inzaghi vuruyoooorr ![]() ![]() ![]() Turgay Şeren: Bu Inzaghi'nin kardeşi mi? Güntekin Onay: Evet ![]() Turgay Şeren: Kardeşi di mi? Güntekin Onay: Evet Sayın Şeren ![]() Turgay Şeren: Belli, zaten suratı da benziyo bak ![]() Başka matematikçi de şöyle der: Beşiktaş'ın şampiyonluğu matematiksel olarak değilse bile geometrik olarak bitti ![]() Aurelio'nun devam edip edemeyeceği az sonra belli olacak! (PSV Eindhoven - Fenerbahçe maçı, Sabri Ugan) Ukrayna oyuncu değiştiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamit evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İndirecekseniz indirin artık ![]() İki ucu zorlu değnek ![]() Yüzlerinde 'maç sonrası sevineceğiz, şimdi bekliyoruz, tedirgin bir bekleyiş içindeyiz' ifadesi var ![]() - O topu gol yapmak için hiçbir şey yapmaya gerek yok ![]() ![]() - Dedeler yarışında derece alamamış bir dede bile tekerlekli sandalyeyle o golü atardı ![]() Karlı bir gün, spiker Ümit Aktan: Sahadaki karların tamamı temizlenememiş, buradan bakıldığında saha yoğurtlu ıspanak gibi görünüyor ![]() Bak şu konuşana! Ben Ertuğrul Sağlam'ı, Chelsea Menajeri Jose Mourinho'ya benzetiyorum ![]() (Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören) Haydi hayırlısı! Hakan, ona attırdığım gollerle gol kralı olacak ![]() (Lincoln) Öz Beşiktaşlı! Kimse benim kadar Beşiktaşlı olamaz, Ertuğrul bile ![]() ![]() ![]() (Rıza Çalımbay) Tabii tabii! Yılmaz Vural'ın centilmenliği elden bıraktığını ben hiç görmedim ![]() (Barbaros Çıdal - Futbol Pazarı, KanalTürk) Demez Abi! Canaydın, yeter demeye hakkın yok ![]() ![]() ![]() (Turgay Şeren - Akşam) Küfür serbest! Bana kızma; ama sen futbolu bilmiyorsun ![]() (Ahmet Çakar - Santra, ATV) Biz de! Ben seni bu konuşmalarınla Beşiktaş camiasına yakıştıramıyorum Adnan ![]() (Ziya Şengül - Telegol, Star) En güzeli! Bundan sonra haklı olduğumuz konularda susmak yok ![]() ![]() (Selçuk Yula - Pas Fotomaç) Hiç konuşma! Hep sus! Ziya Şengül: Ya sen ne kadar çok konuşuyorsun kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() Adnan Aybaba: Az mı konuşayım, ne yani? Ne yapayım Ziya Abi? (Telegol - Star) Vah vah! Kulübün yerini şoförlere sorup gelmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Özhan Canaydın) Bilmez miyiz! Ben başkaları gibi ima etmem, direkt sorarım ![]() (Serhat Ulueren - Telegol Özel, Star TV) |
![]() |
![]() |
|