Ölümleri Yarınlara Erteledim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ölümleri Yarınlara ErteledimGeliyorum bu gece sana ![]() ![]() Ölümü erteleyip seni yaşamaya geliyorum![]() Umutlarımı ve hayallerimi yüreğime doldurup yağmurlu bir gecede sana koşuyorum![]() Gece karanlık şehirlerden geçtiğimde senin gözlerindeki ışığı arayacağım canımcım![]() Bir yıldız gibi parlayan gözbebeklerinin güzelliğinden her bir şehre koysak ne güzel olurdu değil mi? Ne karanlık bir sokak kalır ne de umutsuz bir gece kalır ![]() ![]() ![]() Hayata dair tüm mutluluklarını en güzel çiçeklerin tomurcuklarına aşıla Her umut la kalbine ve ruhuna bir bahar esintisi hediye edilsin![]() Gözlerini uğruna geçtiğim tüm şehirlerin yıldızları fethettim ve sana getiriyorum![]() ![]() Gecenin koynundan güneşi bırakacaklar avuçlarına ve kulaklarına ise " sevgilin geliyor " diye fısıldayacaklar![]() ![]() Hadi ölümü yarınlarıma erteledim ![]() Ve acıların prangalarını avuçlarımda erittim![]() ![]() Umutlarımı senin gözlerine ektim![]() Sana geliyorum bu gece![]() ![]() ![]() İdamlık düşlerimden kaçıp yarınlarıma koşuyorum![]() ![]() Orkidelerle leylaklar' la ve içimdeki çocuksu heyecanlarımla geliyorum![]() Uyku yok bu gece![]() Uykuları erteledim![]() ![]() Sana gelirken geçtiğimiz tüm şehirlere senin gözbebeklerini anlatacağım![]() Her gecen saat heyecan denizinde boğulup senin yüreğinin sahillerinde dinleneceğim![]() Ve bu sabah senin gözlerinde uyanacağım![]() ![]() ![]() Umutlarıma peşkeş çekmiş acılarıma son verip her şeyimi sana getiriyorum![]() ![]() Sen; yarınlarıma umutla baktığım mutluluklarımsın Sen benim nefessimsin![]() Ekmeğim, suyum kısacası hayatımsın![]() 29 harfli kelimeler armonisinde gözlerini anlatacak bir şey yok![]() Gözlerini anlatmam ki![]() Çünkü ; gözlerin anlatılmaz, YAŞANIR![]() ![]() ![]() Ben gözlerindeki umutla yaşıyorum Güllerimi avuçlarıma alıp gecenin karanlığını yırtarak sana geliyorum ![]() O gözlerini yaşamaya geliyorum![]() Gözlerinin rengindeki mürekkebimi İstanbul ' un Boğazında mutluluklarla buluşturmaya koşuyorum![]() ![]() Kuruyan hücrelerimi sende yeniden yeşertmek için içimdeki tüm umutlarımı sırtıma yükleyerek kırlangıçların kanatlarında geliyorum![]() Bereketli yağmurları, rüzgarı ve yarınlarındaki güneşi koynumda saklayıp sana yüreğimi getiriyorum![]() ![]() Seni yaşamaya koşuyorum![]() Her adımda gözlerindeki gülüşlerine dua ederek geliyorum![]() Ölüm gelmeden ben sana geliyorum hayatım ![]() ![]() Bekle beni bu gece her şeyi erteleyip sana geliyorum![]() ![]() Unutma ; bu beden senin gözlerinde yaşıyor![]() ![]() Bu sabah güneş sana beni getirecek![]() Ve ölümsüz sevdamı yüreğine bırakacağım![]() |
|
|
|