![]() |
Güzel Bir Film Tadıydı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Bir Film TadıydıGüzel bir film tadındaydı yaşadıklarımız ![]() ![]() Birinci ve ikinci bölümün ardından üçüncü yani son bölümü oynuyoruz birlikte ![]() ![]() Defalarca bulup kaybettim seni ![]() ![]() fazla sürdüremeyeceğim ![]() istemiyorum ![]() ![]() hiçbir şey olmamış gibi hayatımın tam ortasında duruyor sonra yine hiçbir şey olmamış gibi kenara çekiliyorsun ![]() ![]() yada alışmışken yalnızlığına, küllenirken yüreğimde sevdam birden kor haline geliyor ![]() ![]() Hayatımda üç kez aşkla karşılaştım ![]() üçüncüsü ve son olanı ise sendin ![]() bilmiyorum ![]() isteyen insanlar çıktı ![]() ![]() ruhumla seni seviyordum ![]() ![]() Yokluğunda neler yaşamış neler umut etmiştim ![]() bekledim seni, olurda bir gün dönersin diye ![]() hayatın bana sunduğu oyunmuş ![]() ![]() Sen fırtınalı günler yaşarken beni sığınılacak bir liman olarak gördün ![]() Fırtına dinene kadar sığınıp sonra yine yoluna devam edecektin ![]() oldu ![]() ![]() Keşke haklı çıkmasam diyorum ama sen beni hiç yanıltmıyorsun ![]() zamanımız var bizim ![]() halini almaya başlıyor ![]() ![]() Bir gün yine kendini yalnız ve mutsuz hissedersen ve kendi kendine neden ben diye sorma ![]() ![]() ki o duyguları hissetmezsin ![]() soğutan, soyutlayan ![]() ![]() olduğum için ve her türlü acıyı yaşadığım için çok uzun sürüyor unutmam ![]() alışıyorum ![]() Uçurumun kenarında gibiyim ![]() gideceğim ![]() yol ise ileri adım atmam ile aynı ![]() sunuyorum sana tercih senin ![]() boşluğuna ![]() Seni kaybetmekten öyle çok korkuyorum ki bu korkular işkenceye dönüşüyor ![]() Gecelerde daha bir artıyor bu can yakmalar ![]() ![]() Nasıl bu hale geldiğime inanamıyorum ![]() sevdiğim için ![]() Ne çok yaş aktı bu gözlerden uğruna ![]() duvarları ![]() ![]() çalışıyordum gözyaşlarımı ![]() Şimdi hayatın bana sunduğu bu sınavı da bitirdim ![]() kaldım ama her şeyi yaşadım ve yaşattın ![]() mutluluğu yaşattığın için teşekkür ederim Ben seni hep sevdim ve hep bekleyeceğim olurda sende beni seversin diye ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|